Poging tot nailart #1

Oké, even een extra artikeltje vandaag, aangezien deze niet zo’n hoogwaardige kwaliteit is dat ik hem alleen op een dag ga plaatsen. Ik heb namelijk een poging gedaan tot een nailart. Met de nadruk op ‘een poging gedaan tot’. Ik ben hier namelijk (nog!) niet zo goed in. Kijk mee naar het resultaat.

Ik zag ergens op internet een super vette nailart met strikjes. De laatste tijd heb ik iets met strikjes, ik weet niet waarom. Ik vind ze gewoon zo schattig en meisjesachtig. Natuurlijk moest ik deze proberen na te maken. Ik kocht zwarte nagellak en ging aan de slag. Het resultaat is niet echt om over naar huis te schrijven, maar onder het mom van jullie inspiratie geven, heb ik toch besloten het te posten.

Mijn nagels had ik al gelakt met twee laagjes van Kiko 340 (de blauwe kleur). Vervolgens ging ik aan de slag. Strikjes proberen te schilderen, laten drogen, topcoat erover en snel een steentje erop plakken.

Dit is het geworden. Mwa, niet heel netjes, maar het idee lijkt me duidelijk. Het viel me op dat dit makkelijker is als je wat meer vierkante nagels hebt. Dan kan je mooi naar de hoekjes toe werken.

Ik vind het nog een beetje messy, maar ik blijf oefenen!

De zwarte kleur die ik gebruikte voor de strikjes is trouwens van NYC en kost €2,99. Binnenkort zal ik hier een review over schrijven.
Het kwastje komt gewoon uit een schilderswinkel en koste €1,49.

Hopelijk kunnen jullie uit dit soort artikelen wel inspiratie opdoen, om het misschien beter na te maken dan ik 😉

Follow my blog with Bloglovin

1 reactie op “Poging tot nailart #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.