Etos mascara review

etos mascara review

Ik heb weer een heerlijke budgetmascara voor jullie getest. Namelijk een volume mascara van de Etos. Deze belooft maximaal volume en separatie van de wimpers. Kijk mee naar het resultaat.

Follow my blog with Bloglovin

De verpakking vind al meteen wat minder. Ik kocht deze mascara op het station, omdat ik mijn mascara was vergeten toen ik ging logeren. Deze mascara heeft een dag in mijn jaszak gezeten (niet bij sleutels of iets dergelijks), en de verpakking was al helemaal beschadigd. Jammer, ik vind het ook wel leuk als mijn mascara er na een paar maanden nog steeds mooi uit ziet.

Alweer een normaal borsteltje, met normale haren. Niets bijzonders dus, maar wel gewoon prettig.

Natuurlijk heb ik hem weer voor jullie getest. Zo zien mijn wimpers eruit zonder mascara.

Wimpers zonder mascara

Wimpers met Etos Volume Mascara

Nou niet slecht. Hij separeert vooral goed en daarbij geeft hij voor mij voldoende volume. Hij heeft ook niet af op mijn huid, wat ik echt een must vind. Hij blijft dus de hele dag goed zitten.

Ik was vooral enthousiast over het effect wat de mascara had op mijn onderste wimpers. Normaal heb ik niet nauwelijks mascara op, omdat ik het idee heb dat mijn onderste wimpers een beetje uit proportie zijn met mijn bovenste wimpers. Ik heb het idee dat mijn onderste wimpers al vrij lang en vol zijn. Toch test ik dit altijd wel voor jullie en ik was verrast. Hieronder heb ik het geprobeerd op de foto te laten zien, in een soort ‘sideshot’.

Ik ben dus super tevreden over deze budget mascara van de Etos. De mascara kost €4,06 voor 9 gram. Niet veel dus voor een goede mascara! Ik zal hem binnenkort eens vergelijken met een duurdere mascara, om te kijken of hij nu echt beter is dan een duurdere mascara.

1 reactie op “Etos mascara review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.