NOTD: Catrice en Rose Gold

In de winter zie je vaker wat meer donkere kleuren dan in de zomer. Hartstikke leuk, maar ik houd ook wel van een beetje kleur. Vandaag de ideale combinatie. Namelijk een donkere ondergrond met een vrolijke topcoat. Ik combineerde het alom bekende merk Catrice, met een misschien minder bekend merk, namelijk Golden Rose.

De kleur die ik van Catrice gebruikte is ‘Absolutely Chinchilly’. Een mooie grijze kleur. Ik gebruikte hiervoor twee laagjes. Ik vind het een erg mooie kleur voor in de winter. Heel erg basic en af en toe zelfs een beetje saai. Deze lak heeft een creamy finish.

Deze nagellak van Catrice kost €2,49 bij de (of het?) Kruidvat. Je krijgt hiervoor 10 ml.

Dit lakje van Golden Rose vind ik een beetje misleidend. Eigenlijk alle ‘flakies’ van Golden Rose zijn misleidend. Deze lak heeft namelijk helemaal niets van blauw in zich. Vreemd dat de lak er dan wel blauw uitziet.
Zoals ik al zei, zijn dit flakies, dit zijn een soort flarden glitters, vrij grof en ook in verschillende maten. Deze hebben een prachtige kleuren in zich. Je ziet vanalles, groen, geel en oranje. Ik heb het geprobeerd voor jullie op foto te zetten.

Deze lak is de kleur 13 en ik heb hem destijds bij deze webshop gekocht. Ze hebben nog wel flakies (scale polish) in de collectie, maar deze kleur niet meer. Ze kosten hier €2,50 voor 10 ml.

Dit is het geworden. Vooral op mijn pink zie je de groene kleur terugkomen. Deze is wel overheersend. Ik heb nog een foto gemaakt zonder flits.

Je moet ervan houden. Ik vind het in ieder geval wel leuk. Vooral in de winter vind ik het een leuk effect hebben.

Wat vinden jullie ervan?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.