30 Day Challange Update #1.4

IMG_0197

Dit wordt mijn laatste update over mijn eerste 30 day challenge. Ik moet nog één dag, maar die laatste foto zet ik wel op Twitter of iets dergelijks. Kijk mee naar mijn laatste foto’s van deze week. Het zijn vooral veel winterse beelden geworden.

IMG_0177

Toen deze sneeuw naar beneden viel baalde ik al. Niet wetend wat me nog te wachten stond. Voor de duidelijkheid, ik houd niet van sneeuw en van de winter. Het beperkt me zo. De treinen rijden niet, ik kan niet fijn doorfietsen en rijden in een auto uit 1983 met achterwielaandrijving en kale banden is ook geen succes (Ik spreek uit ervaring ;))

IMG_0179

Hier stond ik een half uur bij de bushalte te wachten. Er kwam maar niets. Op dat moment vond ik het niet erg, want ik had geen haast en had het niet koud. Maar de vele mensen met wie ik stond, hadden van alles te klagen.

IMG_0183

Gelukkig ging ik lekker uit eten bij de Florin in Utrecht. Hier kan je op maandag en dinsdagavond voor €6,- een studentenhap eten. Ik ben daar zo’n fan van. Niet duur en best lekker 🙂

IMG_0185

Natuurlijk moeten er af en toe ook even wijntjes gedronken worden in de stad. Ik blijf toch een studente. Hier zat ik bij het Neutje (het het Neude, duh..!)

30 day challenge

Een avond later besloot ik lekker cosy in mijn bed uitzending gemist te kijken. Lekker warm!

IMG_0190

Ik keek natuurlijk naar Wie Is De Mol? Ik vind dat echt een van de beste programma’s ooit!

IMG_0192

Niet veel later stonden de tentamens voor de deur en was het blokken geblazen… Zucht… Jammer, maar het was even niet anders. Ik ging het weekend lekker naar huis naar Brabant om te leren.

IMG_0197

Waar ik natuurlijk lekker moest wandelen met Rex door de sneeuw. Het is eigenlijk wel zielig, want Rex is op dit moment verkouden ofzo. Door de pekel moet hij super veel hoesten. Het is raar om een hond te horen hoesten!

IMG_0199

Toen ik vandaag weer wakker werd, lag er weer een vers pak sneeuw en het bleef sneeuwen. Argh! Ik moet vandaag nog terug met de trein naar Utrecht, maar de trein rijdt op dit moment maar 2x per uur. Hm, maar ik heb dus tentamen morgen, dus moet vandaag wel terug… Wish me luck 🙂

Ik moet zeggen dat ik deze week één dag heb verzaakt. Op de woensdag. Ik had toen echt een rotdag. Mijn vlucht werd geannuleerd vanuit Suriname, waardoor ik de halve dag van het kastje naar de muur werd gestuurd bij de KLM. Deze heeft echt de meest slechte klantenservice ever! Het is verschrikkelijk. Ze zijn zo onvriendelijk. Daarbij zat het gewoon allemaal niet zo mee, maar meer ga ik niet zeuren op het internet 😉
Een misser dus deze week, maar op 30 dagen kan ik daarmee leven. Ik denk dat ik het goed heb volgehouden.
Misschien ga ik dit toch nog wel vaker doen. Gewoon wat foto’s van mijn leven hier plaatsen, het is tenslotte nog steeds een beetje mijn persoonlijke blog. Let me know wat jullie ervan vinden 🙂

Fijne zondag verder!

1 reactie op “30 Day Challange Update #1.4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.