Mascara Review: Catrice Volume + Length

Catrice is een mooi en betaalbaar merk. Daarom vandaag een review van haar mascara. Deze mascara beloofd volume en lengte te combineren in één mascara.

De verpakking ziet er prima uit. Gewoon simpel zwart.

Ook de borstel is erg basic. Deze is gemaakt van haartjes. Dit vind ik altijd wel prettig werken. Wel raak ik met dit soort borsteltjes sneller mijn oogleden dan met een borsteltje van plastic. Het is maar net waar je van houdt.

Tijd om te testen. Daar draait het natuurlijk allemaal om.

Hieronder zie je een foto van mijn wimpers zonder mascara. Ik heb het idee dat ik hele gemiddelde wimpers heb. Niet super kort, niet super lang.

Wimpers zonder mascara

Met Catrice Volume + Length mascara

Ander oog met Catrice Volume + Length mascara

Ik ben tevreden over het resultaat van de Catrice mascara. Wel vind ik het borsteltje net te dik om ook de kleinste haartjes mee te nemen. Verder doet hij wel wat hij beloofd. Hij geeft meer volume en lengte. Vooral de lengte doet hij goed vind ik. De mascara scoort wel wat minder goed op separatie, maar daar wordt ook niets over beloofd.

Een nadeel is wel dat hij na een tijdje onder mijn wenkbrauw af gaat geven (daar waar je wimpers je oogleden raken als je helemaal naar boven kijkt). Ik krijg daar dan een zwarte veeg. Dit is zo weg te poetsen met je vinger, maar ik vind het toch vervelend. Hij blijft dus niet denderend goed zitten, wat er wel weer voor zorgt dat hij super makkelijk weer te verwijderen is, als je dit wilt.

Over het algemeen vind ik het zeker een goed mascara voor de prijs die je ervoor betaalt.

De Catrice Volume + Length mascara kost €3,59 voor 8 ml.

 

2 reacties op “Mascara Review: Catrice Volume + Length

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.