Review: Toni & Guy Glamour serum drops

Glamour serum drops

Serums voor in je haar vind ik altijd wel prettig. De meeste maken mijn haar mooi glanzend en minder pluizig. Toen dit serum in de beautybox van december zat, werd ik daar wel blij van. Serums zijn namelijk vrij prijzig en ik vind het leuk om deze te testen.

Glamour serum drops toni en guy

Het serum komt in een mooie pompflacon die van glas is gemaakt. Dit maakt hem wel zwaar om mee te nemen op reis, maar het staat in ieder geval erg chique.

Het serum belooft een mooie ‘glossy’ glans te geven en ‘frizz en flyaways’ te verhelpen.

Glamour toni&guy ingredienten

Voor degene die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten. Zelf heb ik hier niet super veel verstand van. Wat ik wel zie is dat er veel siliconen in zitten, maar volgens mij zit dit veel in bijna alle serums. Siliconen leggen een soort laagje over je haar heen, wat je alleen weg krijgt met vrij heftige zeep. Ik heb hier persoonlijk niet zoveel problemen mee, want ik was mijn haren met Andrélon, waar deze zepen gewoon in zitten en ik heb hier geen last van.

Glamour serum drops hand

Op mijn hand ziet het serum er zo uit. Niets bijzonders. Hij is een beetje olieachtig net als alle andere serums. Wel kan je zien dat er miniscule glitters in zitten. Deze zullen wel voor een beetje glans zorgen.

Ik heb het serum natuurlijk ook getest op mijn haar. Zo zag mijn haar er van tevoren uit. Ik heb hier geen enkel product in mijn haren gebruikt en het ook niet geföhnd na het wassen.

Glamour haar voorVoor gebruik van het serum

Glamour haar beforeVoor gebruik van het serum

Zoals je ziet is mijn haar best pluizig in deze koude wintermaanden. Een goede test dus voor dit serum.
Zo ziet mijn haar eruit, nadat ik het serum heb gebruikt in de onderste helft van mijn haar.

Glamour haar naNa gebruik van het serum

Glamour serum drops haar naNa gebruik van het serum

Het is zeker minder pluizig, dat moet ik toegeven. Het werkt wel, maar ik ben niet echt onder de indruk. Het serum doet wat hij belooft te doen en niet meer dan dat. Mijn punten zien er echter nog niet helemaal perfect gezond uit. Prima, maar het serum is hierdoor niet heel bijzonder en zeker net zo goed als andere serums.

Toni&Guy Glamour serum drops kosten €12,99 voor 30 ml.

1 reactie op “Review: Toni & Guy Glamour serum drops

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.