Zenner Donutrol (Knotrol)

zenner knotrol

De donutrol zien we tegenwoordig overal. De meeste van jullie weten hoe je deze moet maken met een sok en in veel winkels kan je hem van schuim kopen. Ik kwam echter een nieuwe versie tegen, die ik echt geniaal vond. Simpelweg de donutrol van Zenner. Deze is niet gemaakt van schuim of stof, maar heeft al daadwerkelijk haar om de donut heen. Hoe hinderlijk is het namelijk als er een stukje sok uit je haar steekt?! Ik vond dit echt super slim bedacht, en ik ga hem aan jullie laten zien.

Zenner noemt het product zelf een knotrol. En in de winkel waar ik was hadden ze hem in het zwart, bruin en blond. Ik heb de bruine versie. Zo ziet hij eruit, wanneer je hem uit de verpakking haalt:

zenner donutrol

Je ziet wel duidelijk dat het synthetisch haar is, maar het ziet er best echt uit. Ik heb hem even vergeleken met de donutrol van de Primark

zenner donutrol en primark donutrol

De donutrol van Zenner is iets kleiner en platter. Die van de Primark is echt groot en fluffy. Hier krijg je dus ook een grotere knot van. De donutrol van de Primark kost €1,50.

Ik vind het gebruik van donutrollen best lastig. Ik heb super dun en glad haar, waar altijd alles uit glijdt. Het valt dus niet mee om hem netjes op te rollen. Toch heb ik het voor elkaar gekregen en ik heb er foto’s van gemaakt. Ik heb alleen erg donker haar, waardoor het niet duidelijk te zien is. Ik heb het zo goed mogelijk geprobeerd op de foto te zetten.

zenner donutrol in mijn haarKnot met de donutrol van Zenner

knotrol zenner in mijn haar

Ik vind de donutrol van Zenner erg prettig in gebruik. Vooral de maat vind ik mooi. Niet te groot en niet te klein. Hij blijft zelfs aardig zitten in mijn gladde haren, beter dan die van de Primark. Daarbij vind ik het gewoon super prettig dat het niet zo opvalt wanneer er een stukje ‘rol’ te zien is. De rol van Zenner is wel wat duurder dan die van de Primark, maar ik vind hem zeker fijner.

De knotrol van Zenner is te koop bij Kruidvat en Etos voor €7,99

1 reactie op “Zenner Donutrol (Knotrol)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.