Nagelkuur Herome, voor horrornagels


Ik weet niet wat er met mijn nagels is gebeurd. Ze hebben er opeens geen zin meer in. Ze breken af, splijten, vergelen en scheuren. Het is om gek van te worden. Tijd voor redding dus. Dit ga ik doen met een Herome nagelkuur. Deze werkt voor mij altijd super goed, en mijn nagels kunnen het wel even gebruiken.

(Denk even goed na voordat je op onderstaande knop klikt, er staan namelijk foto’s van mijn horrornagels. Contains shocking material, zullen we maar zeggen ;))

Zo zagen mijn nagels eruit nadat ik mijn oude nagellak eraf haalden.

Zoals je ziet, ziet het er niet meer uit. Alle nagels zijn gespleten, afgebroken of ingescheurd. Behalve mijn ringvinger aan mijn linkerhand. Die doet niet mee aan dit soort rare spelletjes en blijft gewoon super sterk.

Het wordt dus even tijd voor wat grof geschud. Helemaal als eerste foto van deze post, zie je de nagelverharder die ik ga gebruiken. De kuur werkt als volgt. Op dag 1 lak je je nagels met de lak. Op dag 2 doe je er nog een laagje overheen (je hebt dan dus twee laagjes op je nagels). Op dag 3 haal je alles eraf en doe je een nieuw laagje op. Op dag 4 doe je er weer een laagje overheen. Zo ga je door tot dag 14.

Ik heb besloten om mijn ringvinger van mijn linkerhand niet helemaal mee te nemen in deze kuur. Dat is niet nodig denk ik. Wel heb ik hem na het maken van deze foto’s even een stuk korter gemaakt, want een zo’n super lange nagel vind ik niet mooi. Ik lijk wel een heks dan 🙂

Ik heb dit al eens eerder gedaan, en na twee weken had ik weer prachtige gezonde nagels. Ik laat jullie het resultaat over ongeveer 14 dagen zeker zien. Hopelijk zien de foto’s er dan beter uit dan hierboven. Tot die tijd gaan mijn nagels dus even detoxen en even zonder nagellak door het leven, zodat ze even op adem kunnen komen.

Ik houd jullie op de hoogte!

 

2 reacties op “Nagelkuur Herome, voor horrornagels

  1. Ik had pasgeleden ook echt een tijdje gehad dat mijn nagels constant afbraken! Erg vervelend. Maar nu groeien ze gelukkig weer aan 😛

    Ikzelf gebruik eigenlijk nooit nagelverharder. Vind het teveel werk allemaal, haha 😛

    • Ik kan me voorstellen dat je het teveel werk vindt. Ik vind het ook een vervelende klus 🙂 Fijn dat ze bij jou gewoon weer aan het groeien zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.