Review: The Body Shop lipgloss, Hi-Shine Lip Treatment in Coral Spice

Body shop lipgloss

Dat The Body Shop heerlijke verzorgingsproducten verkoopt, is bij de meeste wel bekend. Waar je vaak wat minder vaak van hoort is van de make-up. The Body Shop heeft namelijk ook een vrij uitgebreid assortiment make-up. Ik heb hier een paar producten van en vandaag is de lipgloss aan de beurt. Namelijk de Hi-Shine Lip Treatment. Deze lipgloss geeft een mooie glans, maar zou je lippen ook moeten verzorgen. Ik heb hem getest.

Body shop lipgloss open

De verpakking vind ik niet ideaal. Zo’n tubetje vind ik gewoon niet heel praktisch. Ik heb liever een sponsapplicator. Dit vind ik wat minder handig.

Wel bevat hij verschillende soorten oliën waarvan ik het gevoel heb dat ze mijn lippen echt daadwerkelijk verzorgen.

Body Shop swatch hand

Zoals je ziet op de swatch lijkt het een beetje op een doorzichtige gloss, met hier en daar een glittertje en een zweempje kleur. Dit is trouwens de kleur ‘Coral Spice’.

De lipgloss zelf voelt prettig aan op mijn lippen. Hij plakt niet super erg, maar voelt eerder aan als een waterige lipbalsem. Ik vind het wel prettig.

Dan de geur! Oh die is zo lekker! Ik houd van deze geur op mijn lippen. Hij ruikt een beetje naar perzik. Jammie!

Ik heb hem ook even geswatcht op mijn lippen

lippen zonder ietsLippen zonder iets erop

Body shop lipgloss swatch lippenLippen met The Body Shop Lipgloss

Hm, heel veel keur komt er niet vanaf op mijn lippen. Het is eerder een mooie glans. Van de rode kleur in de verpakking zie je niet super veel terug.

Over het algemeen vind ik het een fijne lipgloss voor alledag. Hij valt niet super erg op en kan altijd. Daarbij vind ik het prettig dat hij mijn lippen een beetje verzorgd, dat geeft de lipgloss toch wel wat extra’s. Ik zou hem zeker opnieuw kopen dus.

The Body Shop Hi-Shine Lip Treatment kost €14,- voor 14 ml.

 

 

3 reacties op “Review: The Body Shop lipgloss, Hi-Shine Lip Treatment in Coral Spice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.