Picture me Februari #1, De week voor vertrek.

IMG_0294

De week voor mijn vertrek was een drukke week die erg snel voorbij ging. Ik laat jullie de foto’s zien die ik in die week heb gemaakt.

IMG_0290

Ik gaf mezelf nog even een cadeautje voordat ik ging. Ik moest namelijk wat handige producten hebben, die ik mee kon nemen op reis. Ik bestelde deze bij de Misslipgloss Shop en was er super tevreden over.

IMG_0292

En dan wordt je wakker en is de wereld wit 🙁 Hopelijk voor de laatste keer voor deze winter.

IMG_0293

Jammie! Lekker eitjes eten 🙂

IMG_0294

Ik kreeg ook opeens super veel lieve cadeautjes. Helemaal niet nodig, maar wel super lief van iedereen. Ik realiseerde me wel even dat ik echt de liefste mensen in de buurt heb.

IMG_0295

Ik vergat de belangrijkste cadeautjes op de foto te zetten. Deze hebben het vliegtuig niet eens gehaald natuurlijk.

IMG_0297

Ik nam ook nog even afscheid van mijn studiegenoten. De avond vulden we met ‘Weerwolven’. Een leuk spelletje voor een grote groep. Ik word hier alleen altijd zo fanatiek van, haha.

IMG_0302

In Utrecht haalde ik mijn kamer leeg, zodat de onderhuurster erin kon. Het was zomaar een kale bedoeling.

IMG_0304

Ik ging met super veel spullen op weg naar mijn huis in Brabant. Onderweg had ik zo veel vertraging dat ik mijn afspraak bij de kapper miste. Tja, rennen met vier tassen is niet zo makkelijk 😉

IMG_0308

Gelukkig kon ik de volgende dag nog terecht bij de kapper. Dit is de foto voordat ik erheen ging.

IMG_0315

Vervolgens zat ik weer in de trein in het zonnetje, met mijn nieuwe coupe. Vooral mijn pony is goed kort, zodat ik er in Suriname even tegenaan kan.

IMG_0316

En er lagen weer Paassnoepjes in de winkel. Dat betekent dat ik bijna jarig ben! Ik ben namelijk jarig op 2e Paasdag, en dat is geen grapje 😉

IMG_0317

Zelfs spelfouten in de Glamour. Slordig…

IMG_0319

Ook ging ik winkelen in Bataviastad, deze week. Ik twijfelde enorm over dit shirtje. Uiteindelijk heb ik hem toch meegenomen 🙂

IMG_0320

Ook hadden ze er een DVD die mijn naam droeg. Haha leuk. Ik kende hem niet en heb hem ook niet gekocht.

IMG_0326

Eenmaal weer thuis in Brabant was het weer tijd voor carnaval. Ik heb het deze keer niet echt gevierd, omdat ik te druk bezig was met andere dingen. De optocht komt wel bij mijn huis voorbij, dus die heb ik enigszins bekeken.

IMG_0313

Ook op het station maakte ik een random foto. Ik vind al die verkleedde mensen altijd zo gezellig. Ik heb er wel wat mee.

IMG_0328

Op de avond voor mijn vertrek, ging ik nog even bij mijn oma langs, samen met mijn mama. Met drie generaties speelden we een spelletje ‘duizenden’. Heel simpel, maar erg leuk. Check ook vooral even de twee schoppen vrouwen die ik had liggen 😉

Hierna ging ik er lekker vandoor. Ik liet de kou achter me, op naar het zonnetje. Ondertussen zit ik hier al bijna weer een week, de tijd vliegt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.