Review: Sleek lipstick Heartbreaker

Sleek lipstick open

De laatste tijd ben ik steeds groter fan aan het worden van lipstick. Het plakt niet en geeft toch een mooi kleurtje. Ja, ik vind het wel leuk. Mijn collectie wordt dan ook telkens wat groter. Laatst vulde ik mijn collectie aan met deze Sleek lipstick in Heartbreaker. Een felroze/rode kleur.

Sleek lipstick

De verpakking vind ik mooi. Deze is mooi mat. De lipstick is ook mooi mat, dus dat matcht wel. Hij is wel vrij klein, maar dat vind ik niet erg. Zo past hij mooi in je tas of iets dergelijks.

Sleek lipstick swatch

De swatch op mijn hand ziet er zo uit. Hij is niet compleet matte, maar op een mooie manier. Hij is wel wat roder dan ik had verwacht. Toch vind ik hem wel mooi.

Binnenkort komt er een filmpje online, waar ik de lipstick draag. Dan zal ik hem hieronder linken. Dan zie je hem mooi in beweging.

Ik vind de lipstick erg mooi, maar ik had hem toch iets rozer in gedachte, wat ik wel een beetje jammer vind. Ik was op zoek naar de perfecte roze lipstick en heb die hierin niet gevonden. Als ik dit loslaat, vind ik het toch een erg mooie, draagbare kleur en ik heb dus ook zeker geen spijt van mijn aankoop.

Sleek True Color Lipstick kost €5,95.

3 reacties op “Review: Sleek lipstick Heartbreaker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.