Review: RoC Enydrial Extra Emolient douche crème.

Roc reiniger

Toen dit product in mijn Beautybox zat wist ik niet precies wat ik met dit product aanmoest. Het is een reinigend product wat geschikt is voor je lichaam en voor je gezicht. Dit vind ik vreemd. Dit was mijn eerste indruk, mijn tweede indruk is misschien anders.

De verpakking vind ik mooi. Mooi strak. Niets op aan te merken.

Het product belooft om de huid op milde wijze te reinigen. Vooral in de winter droogt je huid enorm uit. Deze douche crème belooft om het vochtverlies van de huid zo veel mogelijk te beperken. Ook verkleind de crème de kans op de allergische reacties. Dit kan erg prettig zijn als je hier veel last van hebt of gewoon een super gevoelige huid hebt. Klinkt goed allemaal. Hopelijk doet hij ook wat hij belooft.

Roc reiniger ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. Ik heb niet het idee dat er super veel natuurlijke ingrediënten in zitten. Wel zit er Shea Butter in wat erg goed en voedend is voor je huid. dus dat is een pluspunt.

Roc reiniger drupper

Roc reiniger uitgesmeerd

Zo ziet de douche crème eruit. Hij ziet er vrij jelly uit. Het is echt een lichte crème. Hij voelt niet vet aan, dus dat vind ik ook wel fijn. Verder schuimt hij heel licht.

Op mijn gezicht werkt hij aardig. Ik vind het alleen prettig om mijn reiniger eraf te halen met een watje, maar deze moet je wel echt eerst van je gezicht afspoelen met water. Dit vind ik niet heel fijn, maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Verder gebruik ik hem ook wel eens onder de douche. Dan vind ik het gebruik wel erg fijn. Toch blijft er dan nog wel een beetje make-up achter op mijn gezicht. Wel voelt mijn gezicht daarna lekker fris aan.

Voor mijn lijf vind ik hem niet zo fijn. Daarvoor schuimt hij niet lekker genoeg vind ik. Wel is hij super mild en ik denk dat deze erg geschikt is voor meiden met een hele gevoelige huid.

Ik ben geen super groot fan van deze reiniger. Aangezien mijn make-up er niet helemaal door wordt afgehaald en ik toch de voorkeur geef aan een reiniger die ik niet af te spoelen met water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.