Review: Batiste droogshampoo voor bruin haar.

Batiste droogshampoo

Droogshampoo vind ik echt ideaal spul. Een geniale uitvinding. Ik ben dan ook altijd op zoek naar eentje die goed werkt. Ik had veel goede verhalen van de Batiste shampoo gehoord, dus toen ik een nieuwe nodig had, koos ik voor deze. Ik werd vooral enthousiast toen ik zag dat deze voor brunettes was. Mijn haar wordt namelijk altijd een beetje wit van droogshampoo en daar houd ik niet van.

Voor degene die het begrip droogshampoo niet kennen, zal ik het nog even uitleggen. Droogshampoo is een soort poederspray die je in je haar spuit als je haar een beetje vet wordt. Vervolgens laat je dit een beetje intrekken. Je kamt daarna je haar door (hierdoor gaat het poeder weer een beetje uit je haar). Je haar lijkt hierdoor wat schoner, doordat het poeder een beetje vet heeft opgenomen. Het is wel een beetje schijn, want je haar wordt natuurlijk niet helemaal schoon. Eigenlijk gooi je er alleen nog maar rotzooi in. Maar het is wel handig als je het wassen van je haar een dagje wilt uitstellen.

Batiste droogshampoo medium brown

De verpakking is prima. Hij is vrij groot. Er zit gewoon een spuit dop op. Deze werkt goed en is goed te doseren.

Batiste droogshampoo swatch

Als ik de poeder op mijn hand spuit zie je goed dat het poeder een beetje bruin van kleur is. Handig voor brunettes zoals ik dus. Wel voelt dit echt super koud aan! Echt niet normaal. Heel apart.

Ik heb hem natuurlijk ook getest in mijn haren. Hieronder zie je mijn haar terwijl het gewoon vet is en het nodig is om mijn haar te wassen.

Baptiste haar voorHaar zonder gebruik van de droogshampoo

Baptiste haar voor vetHaar zonder gebruik van de droogshampoo

Zoals je ziet is mijn haar goed vet. Vooral op de achterkant op mijn hoofdhuid is dit goed te zien. Ik ging dus aan de slag met de droogshampoo.

Baptiste haar tijdensDroogshampoo in mijn haar

Zoals je ziet slaat de poeder nog wel een klein beetje wit uit. Dit vind ik niet erg, mits dit maar verdwijnt als ik de droogshampoo heb uitgekamd.

Baptiste na

En dat is het geval. Er is geen witte waas meer te zien. Mijn haar ziet er schoner uit. Het voelt wel iets stugger, maar dit is normaal voor een droogshampoo. Ik ben echt super tevreden! Deze droogshampoo doet wat hij moet doen.

Batiste droogshampoo voor brunettes kost ongeveer €6,- voor 200 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.