Review: Deep Sleep van The Body Shop.

Deep sleep2

Een tijd geleden zag je het bovenstaande product voorbijkomen in een shoplog van The Body Shop. Ik heb hem ondertussen uitgebreid getest en geprobeerd. In dit artikel laat ik jullie weten wat ik ervan vind. Ook heb ik hem aan een test onderworpen. Ga je hier nu daadwerkelijk beter en dieper van slapen?

Het is de bedoeling dat je dit middeltje op je kussen spuit voordat je gaat slapen. Je kan hem ook op je lichaam gebruiken, maar dat vind ik zelf niet zo prettig. De geur zou je tot rust moeten brengen en je beter en dieper laten slapen, zodat je uitgeruster wakker wordt.

De geur vind ik zelf niet bijzonder lekker. Hij doet me zelfs een beetje denken aan insectenspray. Daar ben ik dus niet enorm van onder de indruk.

Nu vroeg ik me af of ik hier nu echt beter van ga slapen? Ik besloot het te testen. Ik heb namelijk een app op mijn iPhone die meet hoe diep je slaapt en hoe goed je ‘slaapkwaliteit’ is. Hieronder vind je de resultaten.

deep sleep app copy

Op de dagen met sterretjes erin, heb ik de Deep Sleep gebruikt. Je kan zien dat deze niet hoger zijn dan de overige staven. Ze zijn zelfs allemaal een stuk lager!

Om te voorkomen dat de app niet goed werkt, heb ik deze ook een aantal keren getest. Zo heb ik bijvoorbeeld midden in de nacht mijn wekker gezet (Tja, je moet iets over hebben voor de wetenschap) om te kijken of de app dan begreep of ik wakker was. Dit was het geval! De app wist dus wel wanneer ik wakker was.

Ik denk dan ook dat we kunnen concluderen dat The Body Shop Deep Sleep spray je niet helpt om beter te slapen. Mocht je het een prettige geur vinden dan kan je hem natuurlijk wel gewoon om die reden gebruiken, maar ik raad hem niet aan om van je slaapproblemen af te komen.

The Body Shop Deep Sleep kost €5,- voor 60 ml.

1 reactie op “Review: Deep Sleep van The Body Shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.