Picture me, januari 2013 #1

Dam Amsterdam

De afgelopen maand heb ik een 30 day challenge gedaan, waarin ik elke dag een foto moest maken. Ik gaf jullie hier regelmatig een update over, ik ik kreeg de indruk dat dit wel werd gewaardeerd. Vandaar dat ik heb besloten om af en toe de foto’s die ik heb gemaakt met jullie te delen. Niet standaard elke week, maar gewoon wanneer ik er weer eens zin in heb. Kijk mee naar de foto’s van de afgelopen tijd.

Deze week was vooral erg rustig. Ik hoefde niet meer naar school, maar moest wel mijn reis naar Suriname voorbereiden. Dit betekende vooral veel literatuurstudie en de puntjes op de i zetten. Ook heb ik eens wat meer foto’s van mijn eten gemaakt. Dat doe ik eigenlijk nooit, omdat ik toch nooit wat doe met die foto’s. Dat heb ik deze keer dus iets vaker gedaan.

update avondeten

Hier meteen al een foto van mijn avondeten. Ik houd niet zo van avondeten. Ik vind het gewoon allemaal niet zo lekker. Doe mij maar brood of iets dergelijks. Ik houd absoluut niet van groenten, maar probeer ze af en toe toch maar te eten πŸ˜‰ Hier at ik dus haricots verts, die ik nog wel enigszins te eten vind πŸ˜‰

update blondie

Ik ben een grotere fan van toetjes, haha. Hier bakte ik ‘zelf’ een blondie, dit is een brownie maar dan van witte chocolade. Jammie πŸ™‚

update film

Afgelopen week ging ik ook weer eens naar de bioscoop. Samen met mijn vriend bezocht ik de film Les MisΓ©rables. Wat ik daarvan vond, kan je hier lezen.

update sneeuw

Ik zit ook regelmatig in de trein. Ik vind dit niet erg, maar wat ik wel vervelend vind is wachten op de trein in de kou. Vorige week begon het zelfs weer te sneeuwen toen ik op het station aan het wachten was πŸ™

update broodtrommel

Toen ik eenmaal lekker warm in de trein zat, kon ik lekker genieten van mijn lunch die mijn mama ouderwets voor mij had klaargemaakt in mijn roze broodtrommel. Deze doet me altijd denken aan de middelbare school, aangezien ik hem nu eigenlijk nooit meer gebruik.

update koffer

Nee! Mijn beste vriend is gesneuveld. Mijn koffer is zijn wieltje kwijt geraakt. Ondertussen is hij ook het wieltje aan de andere kant al verloren. Deze koffer is echt al zo oud. Ik denk al een jaar of 7. Ik nam hem altijd mee als ik handbagage meenam in het vliegtuig en ik gebruikte hem om op en neer te reizen tussen mijn ouders en mijn studentenkamer. Jarenlang heeft hij trouwe dienst bewezen, maar nu heeft hij zijn rust verdiend.

IMG_0246

Deze week moest ik ook even naar Amsterdam toe om mijn visum voor Suriname op te halen. Ik besloot toen ook maar even naar het centrum te gaan om even door de Kalverstraat te lopen. Toen kwam ik natuurlijk ook langs de dam, en dan moet er natuurlijk een super niet-originele foto worden gemaakt.

update sims

Whoo, deze week ontdekte ik De Sims 3 weer opnieuw. Ik zette hem weer op mijn computer en heb mezelf weer een paar uurtjes vermaakt met dit geweldige spel. Het blijft leuk, hoe oud je ook bent.

update haar

Hoe fijn is dit. Ik waste mijn haren en deed er verder helemaal niets mee. Heerlijk als je haar dan uiteindelijk precies zit zoals je had gehoopt πŸ™‚

update foccaccia

Hm jammie, dit vind ik zo lekker. Dit is een focaccia met mozzarella, hier doe ik dan zelf nog wat tapenade van zongedroogde tomaatjes op en kaas. 10 minuutjes in de oven en eten maar. Perfect als avondeten of uitgebreide lunch.

update outfit

Even een kleine Outfit Of The Day tussendoor. Dit droeg ik op een normale dag, waarop ik naar Utrecht ging om naar college te gaan. Het was koud buiten dus ik vind het dan heerlijk om veel laagjes te dragen. Vooral het jasje maakt het geheel heerlijk warm. Later deed ik hier nog turkooise oorbellen bij in, om toch een klein beetje kleur toe te voegen en ik droeg die dag mijn all time favorieten laarzen van S. Oliver.

update kaartje jas

Ik ging vorige week ook op stap in Utrecht. Ik ga het allerliefst naar de Havana om lekker te dansen. Ik maak dan altijd een foto van het kaartje van mijn jas, voor het geval ik hem kwijtraak. Ik heb dit een keer gehad en dat was niet gezellig.

update ontbijt

Hm mijn ontbijtje πŸ™‚ Hier houd ik dus van. Ik at twee stuks volkoren knackebrod en een licht bruine boterham. Allemaal heerlijk zoet belegd. Ik ben een echte zoetekauw πŸ™‚

update werken in trein

In het weekend ging ik weer op weg naar mijn ouders in Brabant. Ondertussen werkte ik even aan de site in de trein.

update gemeentehuis

Meet mijn dorpje in Brabant. Hier zie je ons gemeentehuis. Niet veel bijzonders hoor πŸ˜‰

update make-up brabantIn Brabant heb ik gedeeltelijk een andere stash, maar hier heb ik aanzienlijk minder liggen. Toch vind ik de spulletjes die daar liggen ook erg fijn. Ik ga er dan ook met alle plezier aan de slag. update spelfout

Haha slecht… Spelfout op een folder. Vind het altijd erg onprofessioneel staan, maar ja… wie ben ik πŸ˜‰

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien πŸ™‚

1 reactie op “Picture me, januari 2013 #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.