Shop tips voor de Kalverstraat in Amsterdam.

IMG_0242

Amsterdam is super leuk om eens een dagje te bezoeken. Er is veel te zien en je kan je er prima een dagje vermaken. Natuurlijk is het leuk om de dam even te bekijken en wat rond te lopen, maar je kan er ook aardig shoppen. En waar kan je dat beter doen dan in de Kalverstraat? Ik was er laatst ook en zette een paar leuke winkels op de foto voor jullie. Deze ga ik vandaag met jullie delen. Ik heb het idee dat dit leuke winkels zijn. Er zijn er natuurlijk veel meer, maar dit is mijn selectie.

Shoptips amsterdam lush

Als eerste zit op de Kalverstraat een Lush winkel. Deze zit niet op veel plekken in Nederland en is dus een aanrader om te bezoeken. Ze hebben hier heerlijke zeepjes en andere verzorgingsspulletjes. Lush verliest daarnaast het milieu niet uit het oog! Alleen hier binnenlopen is al een pretje. Het ruikt hier zo lekker! Gewoon doen dus 🙂

Shoptips amsterdam

Een andere verzorgingswinkel is L’Occitane. Niet heel goedkoop, maar deze heeft ook heerlijke producten in hun assortiment. De winkel ziet er van binnen ook super mooi uit.

Shoptips amsterdam Bershka

Qua kleding vind ik de Bershka erg leuk. Ik vind het een beetje in lijn met de H&M, maar je ziet minder mensen lopen in de kleding van de Bershka. Ik denk dat dit komt doordat deze wat zeldzamer is dan de H&M, die je op elke straathoek vind. Zeker een kijkje waard dus.

Ik heb wel gehoord dat de kleding wat kleiner uitvalt. Rekening mee houden dus. Neem gewoon een grotere maat mee naar het pashokje.

Shoptips Monki Amsterdam

Als je wat meer van aparte en meer fashionable kleding houdt, moet je naar de Monki. Deze is wel wat duurder, maar wel leuk als je er van houdt. De winkel heeft persoonlijk niet echt mijn stijl, ik ben gewoon niet zo’n fashion chick. Ben je dat wel, dan is dit de place to be.

Shoptips kalverstraat mac

Ook qua make-up heb je niet te klagen op de Kalverstraat. Oke vooruit en in het zijstraatje, de heiligeweg. Daar zit namelijk de Mac Pro Store. Eigenlijk gericht op visagisten, maar iedereen kan en mag er gewoon binnenlopen. Hun assortiment is net wat uitgebreider. Ik denk dat dit mijn favoriete winkel van Amsterdam is.

Shoptips amsterdam make up store

Als je twee stappen verder loopt op de Heiligeweg, kom je de Make-Up Store tegen. De naam zegt het al. Make-Up Store is een prachtig make-up merk. Als je in de buurt bent, zou ik gewoon even binnenlopen om wat producten te swatchen.

Shoptips adam douglas

De Douglas in Amsterdam is groot! Ze hebben hier super veel mooie merken zoals Bobbie Brown, Mac en Benefit. Ook een kijkje waard als je van make-up houdt.

Hema Beauty store

Laatst kon je al een shoplog zien van de Hema Beauty Shop. Deze heeft prachtige make-up voor kleine prijsjes. Absoluut een aanrader voor mensen met een minder groot budget.

Shoptips Kalverstraat

Natuurlijk mag de Crocs winkel ook niet in dit rijtje ontbreken! Prachtige fashionable schoenen! Haha nee grapje natuurlijk 😉

 

Ik hoop dat jullie wat aan deze post zullen hebben. Mocht je zelf nog tips hebben, laat ze dan vooral achter bij de comments 🙂

1 reactie op “Shop tips voor de Kalverstraat in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.