Review en swatch: Sleek Face Form

Sleek Face Form doosje

Laatst hadden jullie op de site gezien dat ik wat producten had besteld bij de Misslipgloss Shop. Mijn eerste indruk van de producten was erg goed. Maar is dat ook nog het geval wanneer ik ze in gebruik heb genomen? Vandaag review en swatch ik een van de producten die ik destijds binnen heb gekregen, namelijk de Sleek Face Form in de kleur Light. In dit doosje zit alles wat je nodig hebt om je gezicht te shapen. Een bronzer, een highlighter en een blush.

Dit soort combinatie producten kunnen heel erg handig zijn, maar kunnen ook een grote ergernis zijn. Bij mij is het vaak namelijk  zo dat een deel van het palette erg goed bevalt, terwijl je de rest eigenlijk nooit gebruikt. Dit vind ik zonde, want dan sleep je veel meer met je mee dan je lief is. Ik ben benieuwd hoe dat met die palette zit.

Sleek Face form doos

De verpakking vind ik in ieder geval erg mooi. Super mooi strak en chique. Binnenin zit ook een spiegel, wat handig kan zijn voor onderweg. Er is geen applicator bij geleverd, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het palette is wel vrij zwaar, wat een nadeel kan zijn wanneer je hem mee wilt nemen.

Sleek Face Form light

Dit is een close-up van de kleuren. Zoals je ziet is de bronzer de enige die volledig mat is, zodat hij perfect is om mee te shapen. De highlighter heeft een prachtige glans en de blush heeft overduidelijk een gouden shimmer. Ik vind ze er in ieder geval erg mooi uitzien.

Sleek Face Form swatches

Dit zijn de swatches. Wow ik vind die bronzer zo mooi. Die past perfect bij mijn huidskleur denk ik.

De highlighter geeft een subtiele zilveren glans met een roze ondertoon. Ik moet zeggen dat ik de highlighter eigenlijk nog nooit heb ontdekt, ik heb er (nog) niet zo veel mee. Misschien gaat daar nu verandering in komen.

De blush is super gepigmenteerd. Dat is mooi, maar ook meteen een valkuil. Je loopt namelijk wel sneller het gevaar om snel op een clown te gaan lijken met een roze streep op haar wang. Je hebt maar een klein beetje nodig dus. Ik zeg; less is more.

Hieronder zie je een paar foto’s waar ik het palette heb gebruikt. Ik had de nacht voordat ik deze foto’s maakten een feestje en hierdoor maar drie uur geslapen. Ik was hierdoor nog net wat bleker dan normaal en kon dus wel een gezond blosje gebruiken.

Op onderstaande foto’s heb ik voor de rest alleen maar een beetje concealer gebruikt en mascara.

Sleek Face Form Blush

Hierboven zie je mijn gezicht met alleen de blush. Ik vind hem echt super mooi. Hij staat heel zacht namelijk. Ja ik vind hem prachtig.

Nog een shot van voren.

Sleek Face Form Blush Full face

Ja ik moet zeggen dat ik er door de blush echt een stuk gezonder uitzie.

Op de volgende foto heb ik ook de bronzer en de highlighter gebruik om mijn gezicht te shapen. Hiermee creëer je op bepaalde plekken een soort schaduw waardoor die delen wat dieper naar binnen vallen. Op delen die je juist naar voren wilt brengen gebruik je highlighter.

Sleek Face Form shapen

Ik heb de highlighter net boven de blush aangebracht en de bronzer op het gedeelte wat naar binnen valt als je je wangen naar binnen zuigt (snappie?)

Ik vind dit bij mezelf eigenlijk nooit zo mooi, vooral het shapen met de bronzer onder mijn wangen vind ik een beetje een eng gezicht. Ik heb van mezelf al niet echt een bol gezicht, dus met bronzer wordt het nog smaller. Ik vind het wel heel mooi om bronzer als blush te gebruiken in de zomer en om mijn gezicht er ‘sunkissed’ uit te laten zien. Daar ga ik dit palette denk ik meer voor gebruiken dan om het te shapen zoals ik hierboven deed. Verder hoop ik met dit palette de charme van de highlighter echt te gaan ontdekken.

Sleek Face Form is beschikbaar in verschillende kleuren en kost €12,95 in de Misslipgloss Shop.

 

1 reactie op “Review en swatch: Sleek Face Form

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.