Dingen waar je blij van wordt…

Beoqokecaaabnqb_large

Ik vond het tijd voor wat positieve energie. De donkere dagen zijn hopelijk snel uit de lucht verdwenen en maken plaats voor de lente. Daar wordt iedereen toch vrolijk van? Toch zijn er meer dingen, waar ik vrolijk van word en die vertel ik vandaag aan jullie. Waar word jij vrolijk van?

Ik word super blij als ik nog half slaapdronken door mijn kamer strompel, de gordijnen open doe en de zon schijnt! Volledig uit het niets. Als je het verwacht is het natuurlijk ook leuk, maar onverwacht nog een stukje leuker. Makes my day 🙂

Soms heb je wel eens een afspraak waar je niet springend naartoe gaat. Soms heb je gewoon even geen zin en wil je lekker binnen blijven zitten. Je sleept jezelf er toch heen. Zo fijn als het dan uiteindelijk super gezellig wordt! Hetzelfde heb ik met sporten. Soms moet ik mezelf de deur uit slepen. Maar als ik dan eenmaal klaar ben, voel ik me duizend keer beter 🙂

Op een nieuwe plek komen die mooier is dan je ooit had durven dromen.

Mijn lezers maken mij ook regelmatig erg blij. Ik word gelukkig van al jullie lieve reacties of mailtjes en wanneer ik weer eens een record aantal bezoekers op mijn site heb gehad 🙂

Ik vind het ook heerlijk om na een drukke dag met een voldaan gevoel op de bank te kunnen ploffen. Kopje thee erbij, blogs lezen en chillen maar 🙂

Hoe fijn is het als je wakker wordt… No, is het nu al morgen?!?! Je kijkt op je klok… Gelukkig je kan nog een uur slapen 🙂 Je draait je nog even om. Weltrusten!

Tumblr_mjve4lcers1rp6dplo1_400_large

Ook erg prettig: Je hebt een lange, vermoeiende dag gehad, maar dan doe je de voordeur open waar iemand al staat te wachten en te kwispelen. Klaar om je te verwelkomen. Je hond is altijd blij als je thuiskomt en daar word ik blij van.

Thuiskomen van een reis, vakantie of weekendje weg. Ik houd van thuiskomen 🙂

Af en toe moet je jezelf verwennen. Ik kan enorm genieten van een lekker warme douche met fijne spulletjes erbij. Maar vooral om me daarna volledig schoon te kunnen voelen.

Op een random moment om je heen kijken en dat het dan opeens tot je doordringt; Je bent een gelukkig 🙂

74421_551128658242191_934260267_n_large

Waar word jij vrolijk van?

 

 

 

2 reacties op “Dingen waar je blij van wordt…

  1. Jaaa daar word ik nou blij van! Ik wil ook zoo graag een hondje! Dat lijkt me nou zo fijn 🙂 En zoo herkenbaar. Ik ging vandaag naar een verjaardag met lood in mijn schoenen en zei uiteindelijk tegen mijn vriend, ik kom straks wel! Want het was hartstikke gezellig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.