Fijne paasdagen!

Pasen vind ik een mooie feestdag. Ten eerste omdat ik dan lekker veel chocolade eitjes/haasjes mag eten, maar ook omdat het een mooie tijd is om samen lekker te eten. Ook doet Pasen me heel erg denken aan het aanbreken van de lente, wat ik een hele prettige tijd van het jaar vind.

Ik vind lekker ontbijten/brunchen echt passen bij Pasen. Lekker met een beschilderd eitje erbij en vooral lekker de tijd nemen om te eten. Zelf ben ik een groter fan van broodmaaltijden dan van avondmaaltijden, dus ik ga het liefst helemaal los. Vroeger bakten we altijd zelf broodjes in de vorm van een haasje. Super leuk om te doen! Vooral met kleinere kinderen.

Sowieso kunnen de kinderen met Pasen helemaal los. Er is super veel te knutselen. Denk aan mandjes, paashazen en eieren schilderen. En vergeet het chocolade-eieren zoeken niet. Dit was voor mij als kind echt het hoogtepunt. Of misschien was dat het opeten van alle eieren.

Paper plate Easter Baskets

Pasen vind ik ook om een andere reden echt top. Als de paaseieren in de winkel komen, weet ik dat mijn verjaardag begint te naderen. Ik ben namelijk altijd rond de Paasdagen of met Pasen jarig!!! Hartstikke leuk natuurlijk. Ik trakteerde op de basisschool dan ook super vaak Paashaasjes of eieren. Die goede oude tijd…

Nu ik al een flinke poos wat ouder ben, is Pasen natuurlijk wel een klein beetje veranderd. Ik zoek geen eieren meer in de tuin en knutsel geen kuikentjes of haasjes meer. Wel eet ik nog lekker gekleurde eieren en de gezelligheid is gebleven.

De beautyliefhebbers onder ons kunnen natuurlijk ook helemaal los met Pasen. Je ziet met Pasen vooral veel mooi versierde nageltjes.

Easter Nail Art Ideas. So easy

 

image

 

Easter nails 2

De pasteltinten kunnen dus weer uit de kast getrokken worden. Geniet van de mooie paasdagen!

Bron foto’s: pinterest.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.