Tag: Nailpolish and me

China-Glaze-stash-nagellak
Oeh ik houd van nagellak. Deze tag is al behoorlijk oud, maar toch wilde ik hem nog even doen. Ik ben namelijk echt een nagellakfreak, dus deze moet echt op mijn blog. Veel plezier.

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik kan ze nu niet precies tellen, want ik ben nog even in het buitenland. Als ik thuis kom zal ik ze eens tellen. Ik schat dat ik rond de 60 lakjes heb. Als ik het vergelijk met andere beautybloggers valt het dus eigenlijk nog wel mee.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Ik denk dat ik er het meest van Catrice heb. Deze gooi ik namelijk vaak even snel in mijn mandje en zijn niet zo duur. Daarna heb ik er het meest van China Glaze. Dit is echt mijn favoriete merk. Ze hebben zulke mooie bijzondere kleuren en finishes. Op nummer drie staat Kiko. Hier koop ik ook altijd een paar lakjes van als ik een winkel binnenstap. Helaas zijn er niet zo veel van zulke winkels. Alle lakjes van deze merken heb ik ook uitgestald in mijn kamer, omdat ik het mooi vind 🙂

 

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Hm lastige vraag. Ik denk dat ik het meeste roze kleurtjes heb. En daarna blauwtinten.

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik heb niet zoveel glitterlakken. Wel een aantal, maar ik heb niet van alle kleuren een glitterlak. Ik vind dit namelijk niet zo fijn, omdat het er zo moeilijk af gaat. Ik heb ook geen zin om aan de gang te gaan met aluminiumfolie enzo.

5. Welke nagellak draag je het meest?
BFF van China Glaze. Een mooie holografische kleur.

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Russian Navy van O.P.I. Deze heeft een Suede finish en ik vind hem zo mooi 🙂

7. Gebruik je een basecoat?
Ja. Nou ja, eigenlijk gebruik ik een nagelverharder als een basecoat, maar ik vind dat dat telt 😉 Ik gebruik de nagelverharder in Extra Strong van Herôme.

8. Gebruik je een topcoat?
Soms, niet altijd. Soms vind ik namelijk dat ik dan te veel laagjes op heb, waardoor hij er ook weer sneller af slijt. Als ik het gebruik gebruik ik INM Out the door.

9. Stempelen of uit de losse hand?
Stempelen gaat bij mij altijd mis. Liever uit de losse hand dus. Maar nog liever werk ik met stickertjes. Dit werkt zo makkelijk!

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Als ik tussen deze twee moest kiezen kies ik zeker voor een crème finish. Zoals ik al zei houd ik niet van glitter, omdat dit er zo lastig af gaat. Mijn favoriete finish is nog altijd de holografische finish. Dit vind ik zo vet!

11. Voel je je kaal zonder nagellak?

Mwa, niet altijd. Ik vind alleen een doorzichtige lak over je nagels ook wel mooi staan. Als dit ook niet mag voel ik me wel wat minder verzorgd. Ik loop liever met nagellak op 🙂

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Geen! Wel kocht ik twee pakjes nagelstickers… Maar dat telt niet toch?!

Tot zover de vragen! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Fijne dag verder 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.