NOTD: Blauwe nagelstickers

 

Nagelstickers blauw

De laatste tijd ben ik gek op nagelstickers. Ik vind het zo’n leuke trend. In no-time heb je prachtige nailart op je nagels. Alsof je zelf een super talent in nagelslakken bent. Dat ben ik helaas niet, dus deze stickers zijn echt een uitkomst voor mij.

Ik heb half Paramaribo afgelopen voor nagelstickers. Uiteindelijk vond ik ze in de I <3 SU winkel. Ik heb meteen een paar pakjes meegenomen, waaronder deze. Het merk ken ik verder niet.

Nagelstickes blauw motief

Zo ziet het motiefje eruit. Ze hebben een klein ombre-effect. Daarbij staan er super schattige hartjes in. Ik vind ze er super schattig uitzien.

Wel jammer vind ik dat er maar 12 stickers in de verpakking zitten. Hierdoor heb ik een hele hoop stickers bij moeten knippen om ze passend te maken. Het was nogal een priegel werkje. Uiteindelijk is dit het geworden:

Nagelstickers blauw swatch

Geen vouwtjes, geen luchtbellen, maar gewon een mooie strakke sticker. Zoals het hoort 🙂

Nagelstickers blauw swatch twee

Ik vind het super goed gelukt en ben er heel blij mee. Aanbrengen ging echt heel makkelijk. Een kind kan de was doen. Deze stickers waren vrij dun. Hierdoor dekken ze wel iets minder goed, maar dat heb ik ervoor over. Ik vind ze in ieder geval een stuk fijner dan die van de Hema, waar ik laatst een review over schreef.

Als je wilt weten hoe ik de nagelstickers aanbreng kan je dit artikel lezen, wat ik er laatst over schreef.

Deze nagelstickers kostte 5 SRD. Dit is ongeveer €1,25. Niet duur voor zulke mooie nagelstickers 🙂

3 reacties op “NOTD: Blauwe nagelstickers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.