First Things tag

Tumblr_mgd8xlws8c1s1j571o1_400_large

Persoonlijke tags vind ik zelf altijd erg leuk. Vooral omdat mijn blog nog niet zo super lang bestaat en jullie dus eigenlijk nog niet helemaal weten wie ik ben, leek het me leuk om er weer eens eentje te doen. Namelijk de First Things Tag.

Eerste wat je doet als je ’s ochtends opstaat?

Dit is eigenlijk vrij verschillend. Vaak doe ik als eerste mijn lenzen in. Ik heb een hekel aan mijn bril namelijk. Aankleden doe ik vaak pas als ik weg moet. Ik hou ervan om in mijn chill kleding rond te lopen 🙂

Eerste wat je doet als je naar de sportschool gaat?

Ik ga eigenlijk alleen naar mijn balletlessen. Dan is het eerste wat je doet een warming-up en bij klassiek ballet begin je met de barre.

Eerste wat je doet als je thuiskomt van je school/werk?

Ik plof op de bank met wat drinken en een koekje 🙂

Wat is je eerste auto?

Ja dit is een leuk verhaal. Hieronder zie je mijn auto:

Het is een oude BMW uit 1983. Hij is dus 9 jaar ouder dan ik. Toen ik mijn rijbewijs haalde, reed ik een jaar niet. Hierna durfde ik niet meer in de grote auto van mijn ouders te rijden. Mijn ouders waren het zat om me als taxi te functioneren en daarom werd deze oude bak bij mijn opa van de oprit af getrokken en opgepoetst. Sinds die tijd rijd ik dus in dit ding rond. Zo’n oude auto heeft wel een flinke gebruiksaanwijzing, maar het rijdt heel goedkoop, doordat je geen wegenbelasting hoeft te betalen.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding?

Ik heb zelf nog nooit een boete gehad of een ongeluk gehad. Vorig jaar januari had ik wel mijn eerste ongeluk, terwijl ik op de passagiersstoel zat. Er reed een auto achter tegen ons aan. Het viel misschien allemaal wel mee, maar ik ben er heel erg van geschrokken.

Eerste wat je wilde worden als je groot was?

Phoe ik heb zoveel geswitcht. Ik weet dan ook niet meer precies wat het eerste was. Ik weet nog wel dat ik op de kleuterschool heel hard riep dat ik advocaat ging worden, want dan verdiende ik heel veel centjes!

Eerste keus qua drankje?

Mijn favoriete drank voor overdag is ranja! Heerlijk en helpt goed tegen de dorst.

Eerste keus qua toetje?

Alles waar chocolade in zit. En het liefst nog chocolade cake. Bijvoorbeeld chocoladetaart, brownie, brownietaart, chocolademuffins. Zoiets…. En nu heb ik honger!

Eerste liedje wat in je opkomt?

Dit Surinaamse liedje zit in mijn hoofd omdat dat hier de laatste tijd super veel wordt gedraaid. Het komt bijna uit elke autoradio.

Eerste grote aankoop.

Mijn MacBookPro denk ik. Was wel even een rib uit mijn lijf, maar is elke cent waard.

Eerste baantje?

Ik had als eerste twee krantenwijken. Maar is dat een echt baantje? Mijn eerste echte baantje was in een snackbar, daar heb ik uiteindelijk 5.5 jaar gewerkt.

Eerste vliegreis?

Toen vloog ik naar Polen. Ik had toen een uitwisseling met studenten uit Torun. Ik was toen 16 denk ik. Mijn ouders gaan nooit met het vliegtuig op vakantie. Sinds die tijd ga ik dus zelf op vakantie met het vliegtuig. Ik vond deze eerste keer wel spannend.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

2 reacties op “First Things tag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.