Nailart inspiratie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben gek op nailart. Ik vind het werkelijk prachtig. Zelf probeer ik het ook wel eens, maar ik moet helaas erkennen dat ik er (nog) niet zo veel talent voor heb. Ik probeer af en toe wel wat te maken en oefening baart kunst. Toch is het vaak niet goed genoeg om een blogpost over te maken. Jammer, want nailart kan zo mooi zijn. Daarom heb ik voor jullie een paar prachtige exemplaren uitgezocht. Misschien ben jij wel een nailart talent en haal je er wat inspiratie uit.

311956_10150420878349105_277719583_n_large

Ik vind deze echt super cute. Een liefelijke roze kleur met bloemetjes. Doet me denken aan de lente. Dit zou ik misschien zelfs nog kunnen maken. Ik ga het eens proberen.

734193_317410568360220_73060414_n_large

Je ziet overal nog steeds erg veel studs verschijnen. Persoonlijk heb ik er echt helemaal niks mee, maar dit vind ik nog wel mooi. Ik vraag me alleen af hoe lang dit zou blijven zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Super mooi voor in de zomer! Ook het ombre effect is helemaal in.

Summer-2013-nail-trends_large

Ik houd van strikjes! Ik vind ze zo leuk. Ook deze nagels vind ik echt heel mooi.

Tumblr_mjgq86vxu41rsi1s5o1_400_large

Bloemetjes zijn ook hip. Ik heb toevallig net een broek gekocht met ongeveer zo’n print. Normaal vind ik het een beetje kitscherig, maar ik begin eraan te wenenn. Ik vraag me wel af hoe dit is gemaakt. Ik denk dat het een stikker is, maar dan zijn ze wel erg netjes geplakt. Ziet er mooi uit in ieder geval!

3ff1fa2a6795423be5a61c2d57000e28_large

Dit wordt denk ik de nieuwe trend. Ik zie het steeds vaker. De Braided nails. Ik ga binnenkort laten zien hoe je dit kan maken.

Tumblr_m8tup4zgka1r7ob5po1_250_large

De galaxy trend blijft maar terug komen. Ook in je nagels dus.

2598628_large

Easter nails

Het wordt ook weer bijna Pasen. Dat betekent; It’s my birthday, en paaseieren eten maar ook dat je los kan gaan met je nagels.

Ik hoop dat je wat inspiratie uit dit artikel hebt gehaald. Veel succes met je nail art 🙂

alle foto’s komen van weheartit.com

1 reactie op “Nailart inspiratie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.