Nivea SOS herstellende body lotion

 

Nivea body lotion

Ik ben geen groot fan van Nivea. Ik heb vaak de indruk dat de producten niet zo veel doen voor mijn huid. Ik heb vooral slechte ervaringen met hun dagcrème. Toch blijf ik het merk een kans geven omdat het zo lekker goedkoop is. Zo geef ik ook dit product een kans; de SOS herstellende body lotion.

Nivea belooft dat deze lotion de extra droge huid verzacht en helpt te herstellen.

IMG_1734

Hierboven zie je de ingredientenlijst. Als tweede staat een minerale olie (Paraffinum Liquidum). Hm, daar ben ik niet zo’n fan van.

Nivea body lotion swatch

Nivea body lotion uitgesmeerd Hier zie je de lotion op mijn hand.  Hij is lekker milky en voelt goed aan. Op mijn huid voelt hij ook prima aan. Wel merk ik dat hij niet zo goed intrekt. Hij laat echt een laagje achter op je huid. Ik denk dat dit komt door de minerale oliën. De geur is verder heel basic. Ik ben er niet gek op. Voor de geur zou ik deze in ieder geval niet aanschaffen.

Ik vind de werking van het product niet geweldig, de geur niet en de ingredienten niet. Ik zie dus geen reden waarom ik deze body lotion ooit nog opnieuw zal kopen.

Nivea SOS herstellende body lotion kost €4,00 voor 200 ml.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.