Zoeva poederkwast en bamboo set

Zoeva logo

Al jaren was ik op zoek naar goede kwasten. Dit was eigenlijk het eerste waar ik in ging investeren toen ik begon met make-up gebruiken. Mascara en foundation mochten low budget zijn, maar kwasten wilde ik meteen goed doen. Al snel kwam ik de kwasten van het merk Zoeva tegen. Deze zijn toch nog lekker betaalbaar (niet te vergelijken met Mac o.i.d.). Ik gebruik de poederkwast en het bamboo setje al een aantal jaren.

Zoeva Kwastenset

Hierboven zie je de bamboo kwastenset. Ik moet zeggen dat er in de loop van de jaren een aantal kwasten uit de set zijn gehaald en er een paar nieuwe bij zijn gekomen. Toch is het merendeel van de set nog hetzelfde.

Ik vind vooral de schuin afgesneden blush brush erg fijn. Deze gebruik ik elke dag met super veel plezier. Daarbij zitten er lekker veel oogschuwkwasten in en bijna geen kwasten die ik niet of nauwelijks gebruik (behalve de fan brush, die gebruik ik eigenlijk nooit). Ik denk dan ook dat deze set super handig is als basisset. Mocht je echt nog geen kwasten hebben, dan zijn deze echt een hele goede start.

De kwasten zijn trouwens erg fijn en blijven mooi zacht. Wel merk ik dat vooral de buffer kwast zijn model een beetje verliest na veelvuldig wassen.

De kwastenset kost €25,- voor 12 kwasten.

Zoeva poederkwast

Ik heb ook deze poederkwast (nummer #106) nog in gebruik en je zag deze ook al voorbij komen in mijn favorieten filmpje. Dit verraad dus eigenlijk al wat ik van deze kwast vind. De kwast is namelijk zo ongelofelijk zacht. Het voelt echt heerlijk aan. Ik zou deze de hele dag wel over mijn gezicht kunnen wrijven.
Wat me vooral opvalt is dat deze kwast ondanks veelvuldig wassen gewoon echt heel erg zacht blijft. Ik gebruik deze nu denk ik 3 jaar elke dag. Ik merk nu wel dat hij een mini beetje minder zacht is en dat hij zijn vorm een klein beetje begint te verliezen, maar dat vind ik niet vreemd na 3 jaar. Ik kan dus alleen maar vol lof zijn over deze kwast.

Deze poederkwast kost €9,50.
Beide kwasten heb ik gekocht op Zoeva.de. Een Duitse webshop. Echter er is nieuws. Vanaf begin april zal een Nederlandse webshop de producten van Zoeva gaan verkopen, namelijk demakeupspot.nl. Ik ben super enthousiast. Ik ben heel benieuwd naar alle mooie kwasten, kwastensets en palettes van deze webshop.

2 reacties op “Zoeva poederkwast en bamboo set

  1. aanraders, de catrice katswen. Ik heb een duo eyeliner kwast, met een klein punt kwastje en een kleine stevige schuine eyeliner kwast, echt heel goed voor eyeliner. En een smokey eyes’ kwast. Een pencil brush, hij lijkt op die van essence maar is iets stijver voor meer preciezie en ook zachter, prikt helemaal niet. De andere kant van die kwast heeft ook een schuine eyeliner kwast, maar dan veel groter en ook weer erg zacht, vind die grote eyeliner katswen fijn om mijn wenkbrauwen in te vullen of een lijntje onder mijn oog te zetten met oogschaduw. de gewone oogschaduw kwast van de hema (uit de oude collectie) is ook fijn, zacht en fluffy en pakt lekker veel pigment op zonder de oogschaduw te beschadigen. De grote poederkwast van de hema die vera aanraad raad ik af; op mijn hand is hij erg zacht maar als ik hem op mijn gezicht gebruik voel ik hem toch prikker, ook heeft hij wat krassen gemaakt in mijn poeder. als je online kunt bestellen (oke niet drogisterij) dan zou ik de 6 delige ecotools set bestellen, zit een hele fijne poederkwast in, grote eyelinerkwast, stevige oogschaduwkwast, concealerkwast en een wenkbrauw kammetje. fijne set voor maar iets van 10 of 12 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.