Rituals Magic Touch body crème

Magic Touch

De laatste tijd komen er heel wat producten van Rituals voorbij op de site, omdat ik merk dat ik en mijn bezoekers erg van dit merk houden. We zijn het met elkaar eens dat de geuren echt geweldig en origineel zijn. Jullie zagen al producten voorbij komen voor onder de douche, namelijk de shampoo en de foaming shower gel. Maar dan ben je natuurlijk nog niet klaar. Na het douchen kan je een heerlijke body crème gebruiken en de Rituals Magic Touch zou daarvoor wel eens geschikt kunnen zijn.

De body crème zit in een grote pot. Net als de meeste body butters. Er is ook een kleinere versie en die zit in een tube.

Rituals belooft dat dit een erg rijke body crème is die makkelijk te verdelen is. Hij zou helpen je huid te verstevigen. Daarbij zou hij erg luchtig en romig moeten zijn. Dat gaan we zo bekijken. Allereerst zie je hieronder de ingredienten.

Aqua / water, cetearyl alcohol, cyclopentasiloxane, glycerin, cyclohexasiloxane, caprylic/capric triglyceride, ceteareth-20, helianthus annuus (sunflower) seed oil, isohexadecane, parfum /fragrance, phenoxyethanol, propylene glycol, dimethicone, tocopheryl acetate, methylparaben, aloe barbadensis leaf juice, carbomer, glyceryl stearate, propylparaben, retinyl palmitate, allantoin, hexyl cinnamal, lecithin, benzyl salicylate, sodium hydroxide, butylphenyl methylpropional, linalool, citronellol, coumarin, geraniol, sericin, ceteareth-12, cetyl palmitate, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, limonene, alcohol, centella asiatica leaf extract, citric acid, oryza sativa (rice) extract, phosphatidylcholine, potassium sorbate, prunus cerasus (bitter cherry) fruit extract, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, sodium benzoate, tocopherol.

Hm ik vind het jammer dat op de tweede regel al ‘parfum’ staat. Jammer, maar hierdoor ruikt hij wel erg lekker. Het is weer een typische Rituals geur. Ze combineren geuren die andere merken misschien niet combineren. Ik vind het dan ook erg lastig om de geuren te omschrijven, maar Rituals zegt dat je de natuurlijke ingrediënten van rijst en kers ruikt. Ik geloof het wel 😉

Rituals body creme

Rituals Body creme swatch

Zo ziet de crème eruit op mijn hand. Hij ziet er een beetje viezig lichtgeel uit. Maar hij voelt gelukkig wel erg fijn. Hij voelt inderdaad erg romig aan. Het is echt wel een dikke body crème. Bijna een boter. Wat dat betreft ben ik het met Rituals eens, de crème is erg rijk en romig. Luchtig niet zozeer. Gelukkig trekt hij wel snel in en kan je je gewoon aankleden.

Al met al vind ik het een super fijne body crème. Een goed alternatief als je niet van dikke body butters houdt.

Prijzen:

  • pot van 200 ml voor €15,-
  • tube van 70 ml voor €5,50

2 reacties op “Rituals Magic Touch body crème

  1. Rituals heeft altijd lekkere producten!

    Doe je mee met mijn winactie? Je kunt een waardebon van €10,- winnen bij GlamCosmetics. Verdere info staat op mijn blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.