Picture me: Maart #1

IMG_0429

Het werd weer eens tijd om jullie op de hoogte te stellen van mijn afgelopen week. Deze week heb ik voornamelijk aan mijn onderzoek gewerkt, maar heb een erg leuk weekend gehad. De foto’s van het weekend heb ik allemaal gemaakt met mijn spiegelreflex en die foto’s komen later. Nu eerst de foto’s die ik maakte met mijn telefoon.

       IMG_0413

De week begon meteen goed. Ik moest naar een nieuw schooltje toe. Ik heb hier echter geen gps op mijn telefoon. Dus moest ik foto’s maken van mijn Google Maps.

IMG_0415

Dan op de fiets springen en het gaan doen. Als een echte Hollandse fiets ik door de straten van Paramaribo 🙂

IMG_0416

En nog aangekomen op het schooltje ook! Ik kan wel kaartlezen!

IMG_0400

IMG_0401

Na al het harde werk is het tijd om te chillen aan het zwembad.

IMG_0387

Dit nam mijn vriend voor me mee toen hij een dagje weg was geweest, toen hij nog hier was. Mijn vriend houdt me wel vaker voor het lapje met cadeautjes, dus ik dacht dat het deze keer niet anders was. Wie geeft me nou een suikerzakje? Totdat ik de achterkant las:

IMG_0388

Aaah 😉 Super lief (A)

IMG_0420

Deze week ben ik ook nog uit eten geweest. In Blauwgrond, een wijk waar ze erg veel Javaanse eettentjes hebben.

IMG_0417

Lekkere bakabana’s eten!!! Dit zijn een soort gebakken bananen in bladerdeeg. Dit was niet mijn hoofdgerecht hoor 😉

IMG_0403

Vervolgens gezellig met z’n allen GTST terugkijken 🙂

IMG_0454

Maar er moet ook weer thuis gewerkt worden. Dat wordt bij mij altijd een chaos…

IMG_0429

Suriname is een relaxed (lees: lui) land. Ik doe daar dan ook vrolijk aan mee, en chill af en toe wel eens in mijn hangmat.

IMG_0395

Ik sluit af met het beste toetje wat ik tot nu toe hier heb gegeten. Zoals je in mijn first things tag artikel kan lezen zijn chocoladetoetjes mijn favoriet 🙂 Na één hap besloot ik dat dit toetje zo lekker was, dat het wel op de foto moest.

5 reacties op “Picture me: Maart #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.