Hema nagelstickers review

Hema nagelstickers eindresultaat

Onlangs konden jullie mijn tutorial zien, waarin ik uitleg hoe je nagelstickers op je nagels kan plakken. Ondertussen zijn we een paar dagen verder en vertel ik aan jullie wat ik vond van de Hema nagelstickers. Is de kwaliteit goed? Blijven ze lang zitten? Hoe fijn was het om de stickers op je nagels te dragen? En zijn ze makkelijk te verwijderen?

De verpakking vond ik erg fijn. Er staat ook een duidelijke beschrijving op van hoe je de nagelstickers moet aanbrengen. Dus dat vind ik allemaal erg prettig.

Hema nagelstickers gebruiksaanwijzing

Hema Shoplog nail patches

Allereerst moet ik zeggen dat ik de nagelstickers er echt te gek uitzien. Ik kreeg er ook echt super veel complimentjes over. Iedereen vroeg zich af hoe ik dit had gedaan. Daar word ik blij van 🙂

De stickers bleven vrij goed zitten. Hier zie je mijn nagels na 4 à 5 dagen:

Hema nagels na 4 dagen

Hema nagelstickers na 4 dagen

Mijn nagels hebben het wel weer te verduren gehad dit weekend. Ik ging namelijk op trip. Dit betekent kaaimannen vangen, hangmatten knopen en losmaken, een heel eind varen. Veel water en dus natte nagels en handen.
Er zijn dus wel wat chips bijgekomen, maar over het algemeen zitten ze er nog netjes op. Het nadeel was wel dat de steentjes die toevallig op de randjes van mijn nagels zaten vrij snel loslieten. Hierdoor kreeg ik wel al vrij snel chips. Met een ander motief, zal dit probleem zich misschien minder voordoen.

De stickers droegen verder erg comfortabel. De steentjes staken wel een klein beetje uit, maar hier had ik verder geen last van. Positief dus!

Het verwijderen van de stickers was wel wat lastiger. Eerst moesten alle stukjes eraf gepeuterd worden. Hierna bleef er nog wel flink wat plak over en dit moest weer weggehaald worden met nagellak remover. Dubbel werk dus eigenlijk…

Over het algemeen vond ik de stickers er erg leuk uitzien. Het kost wel wat meer werk dan normale nagellak en is ook wat duurder, maar dan loop je wel rond met hele mooie nagels. Ik ga het dus zeker vaker gebruiken, maar dan waarschijnlijk voor speciale gelegenheden.

De Hema nagelstickers kosten €5,- voor 16 patches.

 

7 reacties op “Hema nagelstickers review

  1. Ik heb deze gister ook gekocht! Ik mag geen nagellak dragen op mijn werk, maar daarna ga ik ze zeker uitproberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.