FOTD: Koninginnedag

Koninginnedag

Allereerst wil ik jullie een hele fijne Koninginnedag wensen! Of je nou lekker niks doet, uitrust van Koninginnennacht of lekker over de vrijmarkt strompelt, daar hoort natuurlijk een feestelijke rood-wit-blauw of oranje look bij. Je make-up mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Ik ben niet zo’n fan van oranje kleuren wat betreft make-up. Ik vind het gewoon niet zo mooi. Omdat ik toch een lekker opvallende look wilde maken, ging ik voor een rood-wit-blauwe look. Blauw en witte oogschaduw en rode lippen.

Koninginnedag ogen

De kleuren die ik als oogschaduw gebruikte komen uit het 88 matte palette. Ik gebruikte een witte kleur op de binnenste helft van mijn bewegend ooglid en een felblauwe op de buitenste helft. Niet te veel blenden, want dan kan het een rommeltje worden. Als basis daaronder gebruikte ik een NYX jumbo eyeshadow pencil in de kleur ‘milk’ oftewel wit. Ik maakte het af met een eyeliner met een mooie wing. Op mijn lippen gebruikte ik een simpele rode kleur van Wet ’n Wild. Ik vind hem leuk 🙂

Natuurlijk moet niet alleen je gezicht er mooi uitzien, maar ook je nagels horen bij een mooie look.

Koninginnedag nagels

Er zijn heel veel leuke dingen te koop voor Koninginnedag. Mijn mama kwam deze nagels tegen en kocht ze voor me. Ik vind ze leuk! En helemaal oranje, want dat miste nog in onze look.

Koninginnedag nagles

Dit zijn ze. Heel erg nep, maar wel super leuk! Later knipte ik ze nog wel wat korter, want ik vond dit toch een beetje too-much 😉

Koninginnedaglook

Yeay! We zijn helemaal klaar voor Koninginnedag 🙂

Have fun!

 

 

2 reacties op “FOTD: Koninginnedag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.