Mac Dainty blush

Mac dainty

Overal waar ik wat over Mac blushes hoorde, kwam deze blush voorbij. Deze blush zou geweldig mooi staan bij bleke meiden (Check!) en zou een mooi natuurlijk effect geven (Dat wil ik!). Toen ik daarom laatst weer bij de Mac counter was, kon ik deze niet laten liggen.

Mac dainty open

Dit is mijn eerste mineralized blush van Mac. Mijn eerste mineralized blush ever trouwens. Ik heb hier dus nog totaal geen ervaring mee. Deze blushes worden gebakken in de over en zijn hierdoor vaker wat meer gepigmenteerd. Ook hebben deze blushes vaak meer glans. Ik ben benieuwd.

Zoals ik al zei zou Dainty (zo heet deze kleur dus) erg rustig en natuurlijk moeten ogen. Dat klinkt mij als muziek in de oren.

Mac dainty swatch flitsSwatch met flits

Mac dainty zonder flits
Swatch zonder flits

Hier zie je de swatches. De kleur is inderdaad erg ‘schattig’ roze. Een kleur die je wangetjes poppig roze maken. Er zit wel een vrij opvallende glans in. Ik ben zelf meestal niet zo’n fan van blushes met glitter. Ik vind dit niet zo natuurlijk ogen. Toch geeft de glans van Dainty een mooie, gezonde gloed aan je gezicht. Verder bevat de blush niet belachelijk veel pigment, maar genoeg om de kleur mooi op te kunnen bouwen.

Mac met flitsBlush met flits

Mac zonder flitsBlush zonder flits

Tijd om Mac Dainty te testen op het gezicht.

Mac dainty swatch face

Oh wat een schatje is het! De blush oogt inderdaad erg natuurlijk. Zo zie ik hem graag.

Mac dainty face

Nu begrijp ik waarom iedereen zo’n groot fan is van deze blush. Hij is inderdaad perfect. Niet te opvallend, niet overdreven. Met deze blush kan je bijna niet de mist in gaan. Hij is ook makkelijk te combineren en ik denk dat deze blush bijna iedereen mooi staat (ik denk dat hij alleen bij hele donkere huidjes misschien iets te licht is). Ik vind deze blush werkelijk waar prachtig.

Helaas is de blush wel redelijk prijzig. Deze blush kost €24,- voor 5 gram.

1 reactie op “Mac Dainty blush

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.