Dure make-up kopen?!

lanvin Marry me!

Dure make-up vind ik prachtig. Het straalt luxe uit en ik kan dagen besteden aan alleen het bekijken ervan. Stash filmpjes kijken vind ik ook vooral erg leuk bij ‘mooie stashes’. Producten met mooie verpakkingen, mooie motiefjes en de meest prachtige hulzen. Toch kan budget make-up ook prima de lading dekken. Hoe denk jij hierover?

Mijn mening is een beetje dubbel. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik een sucker ben van dure make-up. Ik vind het gewoon zó mooi. Ik kan er echt van genieten als ik elke dag dat ene prachtige doosje uit mijn laatje kan halen.

Catrice Nude palette

Dit kunnen ook prima budget-producten zijn, want ook deze zijn mooi. Hema blushes hebben tegenwoordig hele mooie patroontjes en glansjes, net als sommige producten van de Etos of van Catrice. Deze zijn echter wel wat zeldzamer denk ik. Je moet er goed naar zoeken. Wat ik ook merk is dat de verpakkingen van deze producten vaak van minder goede kwaliteit zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld een hele fijne bronzer van Essence. Deze heb ik dan ook heel vaak gebruikt en bekeken. De verpakking is echter van erg dun plastic, waardoor het deksel al is afgebroken. Hetzelfde verhaal bij het befaamde All-round concealer palette van Catrice. Ook dit sluitsysteem is bij mij al helemaal stuk. Hier irriteer ik mij aan.

Sephora shoplog verpakkingen

Voor mij is het echter niet mogelijk om de hele Mac, Chanel en Dior counter leeg te kopen. Mijn budget is gewoon niet zo breed (van wie wel?!). Toch vind ik het waard om er af en toe voor te sparen en daar heb ik een systeem voor. Ik ben namelijk lid van een panel. Als je genoeg enquêtes invult op internet verdien je een VVV-bon. Deze bewaar ik altijd om ‘luxe’ make-up te kopen. Dan wordt het opeens een stuk betaalbaarder! Ook blijft het op deze manier een cadeautje voor mezelf en dat vind ik ook belangrijk. Het hoeft absoluut geen gewoonte te worden.

Wat vind jij? Heb je een voorkeur voor budget-producten? Of spaar je liever voor luxe merken?

3 reacties op “Dure make-up kopen?!

  1. Leuke blog! Ik denk dat ik nu een beetje er tussen in ga zitten. Niet heel erg budget zoals Essence etc, maar wel Sleek bijvoorbeeld. Of E.L.F. Oke E.L.F. is ook budget, maar je snapt wel wat ik bedoel! Rond de 10 euro voor een product geef ik wel uit, want ik heb liever 1 mascara die wat duurder is dan 20 goedkope!

  2. In de eerste instantienzou ik zeggen budget! Maar voor mijn bruiloftbhad ik duurdere make-up gekocht en ben nu ook wel bereid om daarvoor te sparen. Mijn oogschaduw paletje van Dior gaat lang mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.