The Body Shop mini body lotions

 

Body Shop body lotions

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen dat ik de producten van the body shop enorm fijn vind. Hun body butters zijn erg fijn, maar vooral in de zomer vind ik deze vaak iets te dik, voedend en vettig. Daarbij gaan sommige van ons in de zomer ook op vakantie, bij vriendinnen logeren of een weekendje weg. Je hebt dan misschien geen zin om grote verpakkingen mee te nemen of van die grote potten. Natuurlijk hebben we voor elk probleem een oplossing en daarom zijn deze mini body lotions in het leven geroepen.

Deze plaatjes zijn in verschillende versies verkrijgbaar. Ik heb er twee van. Namelijk de ‘Japanse Cherry Blossom’ en de ‘Dreams Unlimited’.

Body Shop dreams

Deze versie is al iets langer te koop. Ik kreeg deze ooit voor mijn verjaardag van vriendinnen. Goed cadeau! Ik neem deze altijd mee als ik een weekendje weg ga. Niet veel sjouwen, maar wel erg veel plezier. De geur vind ik ook lekker. Hij is niet super opvallend, maar wel lekker fris.

Body shop lotion japans

Deze geur is een stuk sterker geparfumeerd. Perfect wanneer je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgt van het dragen van parfum. Op deze manier ruik je toch lekker, maar heb je geen overdreven walm om je heen. Dit is denk ik mijn favoriet van de twee.

Body Shop swatches

De bodylotions zijn lekker luchtig. De substantie is vrij dun, maar dat vind ik juist fijn. Ze trekken snel in en laten een heerlijke geur achter. Ik ben vol lof over deze heerlijke body lotions!

Deze body lotions zijn regelmatig in de aanbieding. Ze zijn dan te koop voor tussen de 3 en 5 euro. Een mini versie bevat 60 ml.

3 reacties op “The Body Shop mini body lotions

  1. Klinkt erg fijn! En zijn ook totaal niet duur 🙂 Ook handig dat ze snel intrekken, anders is het altijd zo’n gedoe met een skinny jeans aandoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.