NOTD: Paarse nagelstickers

NOTD paars

Vandaag vier ik mijn afscheid uit Suriname. Mijn tijd zit er bijna op. Daarom geef ik een feestje en bij een feestje horen mooie nagels. Daarom trok ik weer een setje nagelstickers uit de kast. De vorige waren super goed bevallen en deze kocht ik in dezelfde winkel. Wel van een ander merk, maar de kwaliteit zal wel hetzelfde zijn.

NOTD paars motief

Het motiefje vind ik wel weer erg leuk. Lekker kleurrijk en apart. Echt iets wat je niet kan maken met nagellak.

Er zitten twaalf nagels in de verpakking. Ook hierbij moest ik dus flink wat nagels bijknippen om ze te laten passen op mijn nagels.Ik vind dat vervelend, want het kost veel tijagelstickers plakken is sowieso een vrij tijdrovend klusje.

NOTD paars achterkant

De achterkant van de verpakking is in het Chinees (?) geschreven. Daar heb je dus weer helemaal niets aan.

Ik heb de nagelstickers weer geprobeerd op te plakken. Dit is het resultaat.

NOTD paars swatch

Het plakken ging iets minder makkelijk dan de vorige keer, omdat deze stickers iets dikker waren dan de vorige keer. Ik merk dat hoe dunner de sticker is, hoe makkelijker het gaat en hoe beter ze plakken. Deze waren gemiddeld. Het plakken was niet super moeilijk, maar ze zitten er ook niet vouw-loos op.

Maar… Na een paar uur zag het er zo uit:

NOTD paars na een uur

Het begon al meteen los te laten! Vreselijk. Ze bleven voor geen meter zitten en ze hebben het nauwelijks een dag uitgehouden. Echt een domper…

Voor deze nagelstickers heb ik 5 SRD betaald. Dat is ongeveer €1,25.

 

 

3 reacties op “NOTD: Paarse nagelstickers

  1. Wat ontzettend jammer dat ze zo slecht van kwailiteit zijn want ik vind de kleur echt prachtig! Wauw :)! Geniet van je laatste dagen daar!!

    xo Rosie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.