Picture me: Strand en vakantie!

IMG_0472

Deze week was ik nog steeds in Suriname. De laatste week alweer. Aangezien de scholen vakantie hebben, kan ik niet aan mijn onderzoek werken. Daarom moet ik noodgedwongen met ze meedoen… Ik laat jullie de foto’s van mijn telefoon zien.

 

IMG_0458

In de vakantie had ik tijd om eens lekker te gaan shoppen. Ik zag deze mooie schoenen! Ik wilde ze zo graag hebben, maar ik wist me in te houden. Toch bleef ik eraan denken…

 

IMG_0493

Natuurlijk hoort bij vakantie ook slecht eten. Ik houd van de Pizzahut. Bij mij in Nederland zit er niet echt eentje in de buurt, dus liet ik wat bezorgen. Ze hebben hier bij de Pizzahut ook super lekkere toetjes. Dus ik bestelde ook een brownie 🙂

IMG_0501

Ook gingen we uit eten bij het Pannekoekenhuis. Ik vergat echter even een foto te maken, daarom zien jullie een half aangevreten pannenkoek. Ik at een pannenkoek met een helft met kaas en ananas en de andere helft met cookies en chocoladevlokken als toetje. De laatste helft smaakte echter niet zo lekker als ik had gehoopt…

 

IMG_0472

Bij vakantie in een warm land denk ik meteen aan zon, zee strand. Daarom gingen we naar Baboenhol. Dit is een strand waar ik heerlijk in mijn hangmatje heb lopen chillen 🙂

IMG_0478

Het werd een prachtige dag 🙂

IMG_0527

Een paar dagen later gingen we op trip naar de Voltzberg. Onderweg moesten we over een hobbelige, stoffige bauxietweg rijden. Bleh…

IMG_0515

Maar alleen de accommodatie was de tocht al waard. We sliepen in een grote villa zonder muren. Daar hingen we de hangmatten op. Vanuit de hangmatten kon je de rivier horen en zien! Het was super gaaf!

IMG_0535

Op de weg terug zagen we een prachtige zonsondergang.

IMG_0538

Tijd om bij te komen was er niet.Ik was namelijk jarig! Hiephiep, Hoera!

IMG_0537

Ik had zelfs een versierde stoel 🙂

IMG_0547

IMG_0546

Voor mijn verjaardag bakte ik een klein chocoladetaartje en een cake, die iets te hard bakte in onze oven. Altijd wennen, een andere oven.

And guess what ik voor mijn verjaardag kreeg. Yep, de schoenen van hierboven! Ik ben er zo blij mee 🙂

IMG_0541

Ook kocht ik deze week een nieuw shortje. Een witte. Lekker zomers. Gelukkig kon ik hem meteen aan. Ik was echter niet zo slim en droeg deze tijdens het bakken van de chocoladecake. Meteen bruine vegen erop dus 🙁

IMG_0555

Hm. Deze week schreef ik over mijn nagelstickers. Deze hebben een super tof motiefje. Helaas zagen ze er na 18 uur zo uit. Echt heel jammer!

IMG_0556

Deze week gingen we ook lekker naar het strand van White Beach. De bus waarin we terug gingen, was volledig van tijgerprint voorzien. Heel fout, maar ook wel leuk 😉

Dat was m weer voor deze week. Komende week staat in het thema van naar huis gaan en daar weer lekker mijn leventje oppakken 🙂 Ik heb er zin in!

2 reacties op “Picture me: Strand en vakantie!

  1. Hahaha ik vind die tijgerprint bus echt hilarisch! En nog gefeliciteerd :)!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

    Liefs Rosie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.