Opgemaakt April 2013

IMG_5876

Mijn tijd in Suriname zit er nu eindelijk op. Tijd om naar huis te gaan. In deze twee maanden heb ik een aantal producten intensief gebruikt en daarom zijn ze na deze twee maanden dan ook op. Ik laat ze deze keer in een artikel zien aan jullie.

De reden waarom ik het deze keer in een artikel doe is omdat ik hier in Suriname simpelweg geen plek heb waar ik op een rustige manier filmpjes op kan nemen. De volgende keer doe ik het waarschijnlijk gewoon weer in een filmpje. Laten we echter beginnen bij het begin.

RoC Body Balm

Roc body crème

Hier in Suriname had ik een enigszins tekort aan een lekkere body lotion. Doordat ik middenin de winter zat, kon ik me niet voorstellen dat ik in de zon zou liggen, dus ik dacht er absoluut niet aan om een aftersun of iets dergelijks mee te nemen. Deze kleine tube was dan ook snel op.

Ik zou deze niet opnieuw kopen, omdat ik dan toch de voorkeur geef aan een lekker ruikende body butter. Deze ruikt namelijk vrij neutraal. Ik had wel het idee dat hij super goed werkte voor mijn huid. Als ik ging vervellen en ik smeerde dit, dan verdwenen de velletjes als sneeuw voor de zon. Super 🙂

Klik hier voor de review

Tropical Bush

IMG_5878

Dit flesje is er daadwerkelijk doorheen gevlogen. Dit is een lotion die helpt tegen de muggen. Hij bevat echter wel Deet. Dit is de werkzame stof, waardoor de muggen wegblijven. Maar ik heb zo’n hekel aan dit stofje. Het zorgt ervoor dat je huid erg dun wordt. Hierdoor krab je je huid meteen open als je muggenbulten beginnen te jeuken. Ook verpest het je nagellak en zorgt het ervoor dat andere dingen die je aanraakt afgeven. Heel hinderlijk. Ik probeerde het dus zo min mogelijk te gebruiken, maar het werkte wel.

Rituals Brilliant Bliss Shampoo

Shampoo Rituals

Ook maakte ik twee producten van Rituals op. Als eerste de Brilliant Bliss shampoo. Ik vond hem erg prettig, maar ik vond het toch jammer dat hij niet schuimde. Ik houd hier namelijk wel van. Hij maakte mijn haren verder wel gewoon goed schoon hoor. De geur vond ik trouwens echt het einde! Toch vond ik hem niet bijzonder genoeg om hem opnieuw te kopen. Ik heb het idee dat andere shampoo’s net zo goed werken.

Klik hier voor de review.

Rituals Foaming Shower Gel; Zensation.

Rituals douchegel

Nog een heerlijk product van Rituals. Oh wat is deze fijn. Echt een luxe momentje onder de douche. We hadden hier geen warm water, maar met deze shower gel vond ik dat toch een stuk minder erg. Hij voelt super lekker aan op mijn huid en doet zijn werk goed. Ik voel me weer helemaal fris en schoon nadat ik dit heb gebruikt. Ik zou deze dus zeker ooit opnieuw kopen.

Klik hier voor de review

Aquafresh White + Shine

IMG_5877

Tja, als je twee maanden op reis bent, poets je wel eens je tanden en daarom is deze verpakking dan ook op. Ik gebruik deze tandpasta altijd, maar het is niet echt een hele bewuste keuze. Hij ruikt wel lekker en voelt prettig aan, maar springt niet boven andere tandpasta’s uit. Toch koop ik hem dus zeker opnieuw.

Travalo: Victoria’s Secret Body Splash; Pure Seduction.

IMG_5879

Als laatste maakte ik mijn Travalo leeg die ik had gevuld met een body splash van Victoria’s Secret. Namelijk in de geur Pure Seduction. Ik heb deze geur met veel plezier gebruikt. Hij ruikt niet te sterk, maar wel heerlijk zoet. Ik houd zelf namelijk enorm van zoete geuren, maar ik snap heel goed dat niet iedereen in mijn omgeving daar zo blij van wordt. Daarbij trekt het ook insecten aan en dat heb ik liever niet in dit land. Als ik thuis ben ga ik hem zeker weer vullen met die lekkere geur 🙂

Klik hier voor de Victoria’s Secret review
Klik hier voor het filmpje over de Travalo

Dit waren de producten die ik in de afgelopen tijd heb opgemaakt. Deze producten blijven dus mooi achter in Suriname (behalve de Travalo natuurlijk). Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen 🙂

 

1 reactie op “Opgemaakt April 2013

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.