Kokos haarmasker; Poging 2.

Kokos masker

Niet lang geleden, liet ik jullie dit masker zien in een artikel. Het resultaat was echter niet om over naar huis te schrijven. Klik hier om het artikel te lezen. Ik had echter wel eens gehoord dat je kokosolie voor het wassen moet gebruiken. Dit vond ik wel het proberen waard en daarom laat ik jullie weten wat het resultaat is van mijn tweede poging.

Dit was het resultaat van de eerste poging:

Kokos masker haar na

Het werd extreem vet en vies. Bah…

Tijd voor een nieuwe poging. Zo zag mijn haar eruit voordat ik het masker ging gebruiken.

Haarmasker twee voor

Mijn haar zag er voor mijn doen niet verkeerd uit. Het pluisde wel een beetje en het is een beetje droog, maar dit is het eigenlijk altijd wel. Vooral als ik het net heb gewassen. Ik ben benieuwd of het masker dit kan verhelpen.

Haarmasker twee tijdens

Hier zit het masker in mijn haar. Ik heb deze keer iets minder gebruikt dan de vorige keer. Ik heb me weer geconcentreerd op de onderste helft van mijn haar. Ik wil namelijk absoluut niet dat mijn hoofdhuid vet wordt. De vorige keer heb ik ook alleen de onderste helft van mijn haar meegenomen.

Hierna heb ik het uitgewassen met Rituals Brilliant Bliss shampoo. Een goede shampoo dus. Ik waste het twee keer om er zeker van te zijn dat ik niet weer met vet haar onder de douche vandaan kwam.

Dames en heren… Bent u klaar voor het resultaat?!

*Tromgroffel, tromgeroffel*

Haarmasker twee na

Tadaa!!!

Zo, ik ben weer een beetje teleurgesteld. Vooral onderin is mijn haar kurkdroog en pluizig. Dit heb ik wel vaker na het wassen. Niet mooi! Ik kreeg van mijn moeder ook meteen de opmerking dat mijn haar zo dof was. Vooral aan de achterkant lijkt het droog. Alsof ik alleen van de achterkant zon heb gehad en mijn haar daarvan wat lichter is geworden. Dit masker is gewoon geen wondermiddel voor mij helaas… Ik vind het helemaal niks! Jammer, want ik had goede hoop. Volgende keer beter 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.