Mijn blog en Suriname

Enjoy

Mijn tijd in Suriname zit er alweer op. Voordat ik vertrok, vertelde ik jullie al dat ik ging proberen om zo goed mogelijk te updaten in Suriname. En ik heb het geprobeerd. Toch ben ik zelf niet tevreden met hoe het is gelopen.

Ik heb namelijk erg het gevoel gehad dat ik gewoon niet aan bloggen toe kwam. Ik was erg veel met andere dingen bezig. Ik moest natuurlijk mijn onderzoek doen en zat met tien andere mensen in een huis. Daarbij gingen we regelmatig trips en andere uitstapjes doen, waardoor ik soms wel vier dagen niet in de buurt was van een computer, laat staan internet. Hierdoor schoot het blogger er af en toe over. Ik heb het gevoel dat ik er in die tijd niet vol voor heb kunnen gaan. Ik moest er tijd voor vrijmaken, omdat het even niet meer vanzelf ging. Dit beïnvloedde het plezier wat ik beleefde aan het schrijven van de artikelen.

Daarnaast voelde ik me beperkt door mijn leefomgeving. Ik had geen plek waar ik rustig kon filmen, en geen plaats waar ik mooi licht had voor de foto’s. Ook dit is de kwaliteit van mijn blog niet ten goede gekomen, vind ik. Ik ben blij dat ik nu ik thuis ben gewoon weer lekker mijn ding kan doen.

Verder had ik natuurlijk in Suriname geen koffer vol beautyspulletjes meegenomen en was er weinig mogelijkheid tot shoppen of was het onmogelijk om al die spulletjes weer mee naar huis te nemen. Nieuwe producten kopen heb ik dus nauwelijks gedaan. Hierdoor moest ik wel soms creatief zijn met het schrijven van de artikelen. Ik heb geprobeerd om hier zo goed mogelijk mee om te gaan, maar jullie mogen best weten dat ik dat wel eens lastig vond.

Wat mij erg veel moed en energie heeft gegeven is dat ik van jullie maar leuke reacties bleef krijgen, en dat de bezoekersaantallen ook gewoon door bleven groeien. Dit gaf mij weer enorm veel motivatie om door te gaan, ondanks dat het niet altijd makkelijk was.

Ik probeer hier absoluut geen smoesjes te verzinnen, maar ik probeer jullie uit te leggen wat er achter de schermen is gebeurd in de afgelopen twee maanden. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Daarbij vind ik het prettig om mijn verhaal te delen. De komende tijd ga ik dus gewoon weer verder met bloggen waar ik was gebleven. Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan ­čÖé

1 reactie op “Mijn blog en Suriname

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.