Replay Your Fragrance

Replay Geur kaarsjes

Toen ik deze geur voor het eerst in handen kreeg, moest ik meteen aan de reclame van deze geur denken. Dit was die geur met die waterdruppel! Je zou heb opnieuw kunnen activeren door er wat water op te doen. Zou het echt zo werken?

Replay geur

De verpakking ziet er jong en hip uit, vind ik. Ik vind hem wel mooi! Ook het flesje vind ik leuk. Vooral het detail dat er op de binnenkant van het flesje een print zit, waardoor je dat door het flesje heen ziet, vind ik apart. Ik houd ervan.

Replay geur flacon

Replay geur bovenkant

Maar het kan allemaal nog mooier. Als je namelijk een flacon van deze geur koopt dan doneer je automatisch schoon drinkwater aan kinderen. Je steunt dus ook nog eens een goed doel. Dat is nog eens verantwoord shoppen.

Replay geur your fragrance

Dan de geur. Waar het allemaal om draait. Hij is lekker fruitig! Hij doet me ver weg een beetje denken aan Versace Bright Crystal. Ik vind het echt een heerlijke lentegeur. Vooral een geur voor overdag. Deze geur is echt lekker fris en fruitig.
De geur bestaat uit de volgende noten:

  • Topnoten: Bergmot, Sinaasappel en Freesia.
  • Hart: Rode bes, aardbei, cassis, roos en orchidee
  • Basisnoten: Sandelhout, ceder en leder.

Ik ben wel fan van de geur. Ik denk dat hij vooral geschikt is voor jong volwassen vrouwen, aangezien hij niet te zwaar is, maar ook niet te zoet. Het is ook geen hele uitgesproken geur en daarom ook geschikt als cadeautje.

Replay geur flacon ketting

Dan is het tijd voor de watertest. De geur vond ik vrij snel vervliegen. Hij blijft niet heel lang hangen dus. Het zou dus wel mooi zijn als je hem zo weer kon activeren met een druppel water. Na ongeveer twee uur deed ik er wat water op. De geur was toen al bijna volledig vervlogen. Maar…

Ik was niet onder de indruk. Je rook de geur wel weer iets beter als je met je neus boven je pols ging hangen, maar het is niet zo alsof je de geur opnieuw hebt opgespoten. De geur komt niet echt terug. Het was natuurlijk wel erg handig geweest. Je hoeft dan niet zo’n zware flacon met je mee te sjouwen. En het is natuurlijk extra zuinig in gebruik.

Het geurtje is niet erg duur en is te koop in veel verschillende maten. Hieronder zie je de prijzen:

  • eau de toilette 20 ml: €17,-
  • eau de toilette 40 ml: € 25,-
  • eau de toilette 60 ml: €35,-

Niet heel duur voor een leuk parfum!

Ik ben dus wel tevreden over dit parfum. Als je nog een leuk cadeautje zoekt voor een vriendin, zit je met deze geur altijd goed denk ik.

Replay geur banner

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.