Etos Hand&Nail lotion

Etos Hand&Nail lotion

De winter begint ondertussen al weer langzaam te verdwijnen, maar dat wil niet zeggen dat je de handcrème weer in de kast kan gooien. Ook in de lente hebben je handen en nagels behoefte aan pure verwenning. En dat is natuurlijk geen vervelend klusje. Wie wil nou geen zijdezachte handen?

Etos belooft nogal wat met deze hand en nagel crème.

Deze verzorgende lotion voedt je handen intensief. De vochtinbrengende extracten hydrateren de huid van je handen waardoor de natuurlijke vochtbalans hersteld wordt. De lotion bevat nagelversterkende stoffen om breken en scheuren tegen te gaan. Etos Hand & Nail Lotion maakt je handen en nagelriemen soepel en zacht.

Ik vind het altijd een beetje gevaarlijk als merken zo veel beloften doen. Ik heb het idee dat het dan alleen maar tegen kan vallen. Dat hoeft natuurlijk lang niet altijd het geval te zijn en de enige manier om daarachter te komen is door het te testen.

Etos Hand&nail lotion verpakking

Etos hand&nail lotion swatch

Etos hand&nail uitgesmeerd

Het eerste wat opvalt is dat de crème erg dun is. Geen dikke, vette substantie, maar echt een lotion. Deze smeert prettig uit en voelt erg fijn aan. Doordat hij zo dun is, trekt hij ook lekker snel in. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel om nog uren met vieze, vettige handen rond te lopen van een crème. Bij deze lotion is dit dus niet het geval.
Ook de geur hiervan vind ik erg prettig. Hij is niet overdreven aanwezig, maar ik ruik een vleugje lavendel. Verder ruikt de geur vooral erg ‘schoon’.

Etos Hand&Nail lotion hand na

Ik merk verder wel dat hij wat doet voor mijn handen. Ze worden wel iets minder droog. Toch vind ik ‘intensief voedend’ een beetje te veel van het goede. Ik vind het eerder licht voedend. Dit maakt hem wel geschikt voor elke dag en dat vind ik wel prettig. Ik vind het dan niet erg om wat vaker te smeren.
Voor mijn nagels heb ik niet het idee dat het veel doet. Mijn nagels zijn nog steeds droog, broos en scheuren en breken. Als dit voorkomen moet worden is echt zwaarder geschut nodig 😉

Etos Hand&Nail lotion hand

Deze tube Hand&Nail Lotion staat voortaan standaard naast mijn handzeep, zodat ik mijn handen en nagels lekker kan insmeren na een wasbeurt. Ik vind hem namelijk erg fijn en lekker betaalbaar.

Etos Hand&Nail lotion kost ongeveer €1,50 voor 75ml.

 

3 reacties op “Etos Hand&Nail lotion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.