NOTD: Miners, Coral Cutie

NOTD Miners

Ik ben gek op koraal kleurtjes. Vooral in de lente. Ik vind het een heerlijke frisse kleur. Toen ik deze kleur in een Beautybox tegenkwam, moest ik hem natuurlijk meteen swatchen. De unboxing video van de Beautybox komt later, dus nu alvast een preview met deze nagellak.

Het merk Miners kende ik niet. Ik heb begrepen dat dit een merk is uit het Verenigd Koninkrijk. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik vind het altijd leuk om wat nieuws te ontdekken.

Ik vond vooral het kwastje van de lak erg bijzonder. Er kwam namelijk super veel nagellak vanaf. Ook als ik hem afstreek. Er bleven maar druppels omlaag stromen. Ik vond dit in het begin niet prettig, omdat ik het niet voor elkaar kreeg om dunne laagjes aan te brengen. Later bleek dat ik met een keer dippen vijf nagels kon lakken. Dan gaat nagels lakken opeens een stuk sneller.

De nagellak droogde verder snel. Het lakken ging verder erg makkelijk. Mooi en streeploos. Hieronder zie je het resultaat.

NOTD miners swatch

Ik heb twee laagjes aangebracht, zonder topcoat. De finish is een beetje jelly. Hierdoor glanst de nagellak prachtig. Het lijkt alsof de nagellak nog steeds nat is, maar eigenlijk is hij al lang droog. De glans vind ik erg mooi. De dekking is wel wat minder. Op de meeste nagels zie je het witte randje van mijn nagel nog zitten. Dit hoeft niet van mij.

Op onderstaande foto kan je de glans goed zien:

NOTD Miners swatch twee

Ik vind het een aardige nagellak. Vooral omdat ik de kleur zo vrolijk vind. Toch zal ik hem niet snel uit mijn stash pakken omdat ik dan liever voor een meer dekkende kleur kies.

Miners nagellak kost €3,49 voor 8ml.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.