Sephora lipglossjes; Pin-up pink, Perfect nude en Rock candy

Sephora shoplog en review

Laatst ging hier de actie van Sephora weer los. 3 make-up producten voor €10,-! Dat is geen geld natuurlijk. Je mag alles combineren. Zelfs de duurste combinaties zijn mogelijk. Daarbij gaat Sephora helaas vertrekken uit Nederland, dus ik moest nog even mijn slag slaan en kocht drie prachtige lipglossjes.

Ik wist niet zo goed wat ik moest kiezen. Ik vind de nagellak van de Sephora niet fijn en de prijs-kwaliteit verhouding is slecht. Ik had geen nieuwe foundation of poeder nodig dus ook dat viel af. Oogschaduw heb ik al teveel vind ik zelf. Daarom besloot ik voor lipgloss te gaan. Mijn stash puilt daarvan gelukkig nog niet uit. Ik vond dat ik daarom wel een paar van deze prachtige exemplaren mocht toevoegen.

Ik ben al tijden op zoek naar een mooie nude-kleurige lipgloss. Dit vind ik wel erg lastig omdat ik vrij gepigmenteerde lippen heb. Ik vind het dus altijd een beetje raar staan als ik mijn lippen bijna weg tover. Een beetje ordinair ofzo. Toen ik de mooie barbie-roze kleur zag werd ik al helemaal verliefd. Dit is echt mijn lievelingskleur! En dan kon natuurlijk een mooie peachy lipgloss ook niet ontbreken. Zo heb ik voor elke look een passende lipgloss.

Sephora shoplog verpakkingen

Ik heb twee verschillende soorten. Twee zitten in een normale verpakking met een sponsapplicator. Dit is de Ultra Shine Lip Gloss. Ik heb deze in twee kleuren namelijk ‘pin-up pink’ en ‘perfect nude’. De andere zit in een tube en heet de Glossy Gloss. De kleur die ik heb is ‘rock candy’.

De sponsapplicators zijn echt heel fijn. De vorm is voor mij perfect voor mijn onderlip. De bovenkant doe ik gewoon met het puntje. Het werkt in ieder geval erg fijn. De tube is wel wat hygiënischer, maar ik heb toch liever een lekker sponsje.

Sephora shoplog spons

Sephora shoplog tube

Hieronder zie je de swatches.

Swatches met flitsMet flits

Swatches zonder flitsZonder flits

Ze zien er stuk voor stuk goed gepigmenteerd uit. Ze zien er zo mooi uit. Natuurlijk heb ik ze ook uitgetest op mijn lippen.

Perfect Nude

Sephora perfect nude swatch

Sephora shoplog full face perfect nude

Ik vind hem mooi en natuurlijk. Echt een mooi kleurtje die overal bij kan. Niet te opvallend, maar wel erg netjes. Het geeft toch net iets meer effect dan een transparante lipgloss.

Om hem nog iets meer ‘nude’ te maken besloot ik hem ook eens te testen met een laagje foundation eronder.

Sephora shoplog perfect nude foundation

Sephora perfect nude foundationMet een laagje foundation

Hm ik vind het effect niet verkeerd. Het wordt inderdaad wel iets meer nude, maar niet oridinair of te licht. Alleen vind ik het jammer dat door de foundation alle velletjes op je lippen zo enorm opvallen. Zonder foundation vind ik de gloss dus mooier.

Rock Candy

Sephora Rock candy swatch

Sephora shoplog full face rock candy

Leuk, maar niet bijzonder of orgineel. Van de peachy kleur zie je nog maar weinig terug. Ik zal eerder een ander glossje pakken.

Pin-up Pink

Sephora shoplog pin-up pink swatch

Sephora shoplog full face pin-up pink

Wat een leuk en fris kleurtje. Dit is mijn favoriet van de drie! Check trouwens ook hoe mooi mijn nagellak matcht met de lipgloss 🙂

De lipgloss blijft verder erg goed zitten doordat hij vrij sterk plakt. De Ultra Shine Lip Gloss (perfect nude en pin-up pink) blijft nog iets beter zitten dan de Glossy Gloss (rock candy).

Ik ben echt super blij met mijn aankopen. Ze zijn een kwalitatief goede toevoeging aan mijn stash. Wil je ze nog hebben? Haast je dan naar de winkel, want nu is Sephora nog te koop in Nederland.

De Ultra Shine Lip Gloss kost normaal €13,- voor 15ml
De Glossy Gloss kost normaal €10,20 voor 15 ml.

Door de actie kreeg ik dus alle drie de producten voor €10,-. Normaal zou ik dus €36,20 betalen! Dat betekent dat ik €26,20 heb bespaard oftewel 72.38%! Wow 🙂 Geen geld dus voor deze prachtige lipgloss.

Sephora shoplog en swatches

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.