Shoplog Body Shop en Lush

Shoplog Body Shop en Lush

Laatst ging ik samen met mijn vriend shoppen in Den Bosch. Ik heb altijd gehoord dat je hier goed kon shoppen dus dat wilde ik wel eens met eigen ogen zien. En inderdaad, ik ben geslaagd 🙂 Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien.

Laten we beginnen met Lush. Ik kom hier zelf niet heel erg vaak omdat er niet zo veel winkels van zijn. Nog niets zo lang geleden is er eentje geopend in Utrecht. Daarbij weet ik in de winkel ook niet zo goed wat ik moet kiezen, waardoor ik vaak met lege handen buiten sta. Het is natuurlijk ook geen hele goedkope winkel. Daarbij heb ik zelf geen bad, dus de meest heerlijke producten zoals bruisballen en bubble bar’s kan ik thuis niet gebruiken.

Shoplog lush rock star soap

Shoplog lush rockstar zeep

Als eerste kocht ik deze Rock Star zeep. Hij rook zo lekker! Ik houd van zoete geuren. Vooral onder de douche. En deze rook zo lekker. Hij ruikt niet heel standaard zoet, maar wel naar snoepjes! Verder ruik je een klein beetje vanille. Het is een vrij frisse zeep. Ik vind hem heerlijk. Deze kan je gebruiken voor je hele lichaam en je handen.

Dit heerlijke snoepje kost €5,25 voor 100 gram.

Shoplog lush bubble bar

Shoplog Lush bubble bar

Ook kocht ik dit pareltje bij Lush. Maak kennis met ‘The Comforter’. Deze heerlijke bubble bar geeft schijnbaar lekker veel roze schuim. Roze!!! Schuim!! Oh ik kijk er nu al naar uit om op die roze wolk te liggen en te ontspannen… Ook deze ruikt weer heerlijk zoet. Deze ruikt echter meer naar bosbessen. Ik heb deze nu op mijn kamer liggen. Mijn hele kamer ruikt heerlijk naar de bubble bar. Ook als je dus geen bad hebt kun je er plezier van hebben. Voor nu laat ik hem liggen totdat ik in mei een weekendje weg ga en ik een heerlijk bad tot mijn beschikking heb =D

Shoplog lush en body shop lush totaal

Deze roze bom kost €7,10. Je krijgt hiervoor 200 gram.

Door naar The Body Shop!

Shoplog body shop peach scrub

Shoplog body shop peach scrub open

Zoals ik in mijn opgemaakt video al vertelde ben ik echt gek op perzik geuren. Ik vind het zo lekker! Ik vond het dan ook erg jammer dat mijn favoriete douchegel van The Body Shop op was en deze niet meer werd gemaakt. Gelukkig kwam er niet veel later een nieuwe lijn uit; Vinegard Peach. Ik was enthousiast. Daarom belandde deze heerlijke body scrub, inclusief perzik geur bij mij in het tasje 🙂

Hij is wel vrij mild. Het is niet voor niks een cream body scrub. Hij zit ook nog eens vol met lekkere verzorgende oliën, waardoor je huidje perzikzacht wordt. Je kan hem dan ook gerust vaker gebruiken dan één keer per week.

Shoplog Body Shop peach scrub pot

Ik wilde ook al heel lang een BB Cream proberen. Ik heb goede ervaringen met de make-up van de Body Shop en daarom nam ik deze dus mee.

De Vinegard Peach cream scrub kost €15,- voor een pot van 200 ml.

Body Shop BB Cream

Ik smeerde de BB Cream op mijn hand in de winkel… ding, ding, ding! Ik zag een match. Ik ben flink bruin geworden in Suriname en daardoor had ik geen enkele foundation meer die de goede kleur had. Hij komt dus zeker van pas. Ik heb wel de lichtste kleur, terwijl ik echt super, super bruin ben voor mijn doen. Jammer dat er maar zo weinig kleuren beschikbaar zijn. Binnenkort komt hiervan een uitgebreide review online.

Deze BB Cream kost €13,- voor 25 ml.

Shoplog Body Shop wild lily shower gel

Ook belandde deze Wild Lily douche gel bij mij. Een lekkere basic douchegel die ruikt vrij sterk geparfumeerd. Volgens mij ruik ik iets van houtsoorten en bloemen. Ik vind het een beetje een Rituals-geur, maar dan iets minder lekker 😉 haha. Verder is het een prima basic douchegel denk ik.

De Wild Lily douchegel kost normaal €9,- maar omdat er een actie was kostte hij maar €1,-.

Dat was alles wat ik de afgelopen keer heb gekocht. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Als je meer wilt zien van een bepaald product, laat het dan even weten bij de comments. Ik wens jullie een hele fijne dag verder 🙂

Gerelateerde artikelen:

 

1 reactie op “Shoplog Body Shop en Lush

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.