Advertorial: Canvas van Pixum

Pixum advertorial

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten vind ik het af en toe leuk om met fotografie bezig te zijn. Ik maak graag foto’s en ik doe altijd erg veel met mijn foto’s. Ik maak fotoboeken laat ze afdrukken en hang ze overal op. Daarom mocht ik een foto laten afdrukken op de site Pixum.nl. Hier hebben ze niet alleen foto’s op canvas maar ook een hele hoop andere ideetjes om met je foto’s te doen.

Toen dit grote pakket binnenkwam, werd ik wel even nieuwsgierig. De doos was echt gigantisch. Ik zal maar vast verklappen wat erin zit. Ik heb namelijk een vrij grote foto van mijn vriend en mij boven mijn bed hangen. Ik heb er gewoon een poster van laten maken en die heb ik in een glazen lijst gedaan. Mijn vriend vond dit wel leuk en wilde er ook een, maar dan op een canvas. Toen ik dus dit aanbod kreeg heb ik dat aangenomen om een foto te laten drukken van mijn vriend en ik.

Het bestellen ging erg makkelijk en snel op deze pagina. Wel jammer dat er op de site wordt aangegeven dat je met iDeal kan betalen, terwijl dit helemaal niet mogelijk is als je een canvas wilt bestellen. Maar goed.

Pixum advertorial open

De levering was prima. Ik denk wel dat ik er ongeveer 10 dagen op heb moeten wachten, maar dat vind ik niet zo erg. De productie zal ook best een tijdje kosten. Maar ik was niet verrast door de snelheid ervan.

Pixum lijst

Pixum hoek

Het canvas op zich ziet er mooi uit. Hij is vastgeniet aan een houten frame. Alleen één hoekje zit niet helemaal netjes (die zie je hierboven op de foto). Ik weet niet precies wat het probleem is, maar er lijkt iets bovenop de lijst te zitten, waardoor hij er niet netjes omheen past. Ook zit hier een zwarte veeg op de bovenkant. Ik vind dit niet heel erg, omdat je de bovenkant toch nooit ziet, maar het is natuurlijk niet de bedoeling.

Je krijgt er ook een paar houten dingetjes bij, waarvan wij vrouwen geen verstand hebben. Hiermee kan je het doek spannen ofzo. Misschien handig om te weten voor degene onder ons die wat handiger zijn uitgevallen dan ik.

De prijzen van Pixum van canvas vind ik over het algemeen erg goed. Voor dit formaat canvas betaal je €67,99. Bij de Hema betaal je voor dezelfde afmetingen €75,95. Daarbij komen er bij de Hema volgens mij ook nog servicekosten en verzendkosten bij.

Het ophangen was in principe een fluitje van een cent. Er zit een opening in het frame, waardoor je alleen maar een spijker in de muur hoeft te slaan en het ding hangt. Het canvas is dus goedgekeurd voor personen met twee linkerhanden 🙂

Pixum canvas

Tadaa! Dit is hem dan, nog wel in plastic, maar dit wordt natuurlijk eerst verwijderd. Wat zijn we schattig. Het canvas zelf vind ik erg mooi en de kwaliteit is goed. Ik ben er in elk geval erg tevreden mee 🙂

2 reacties op “Advertorial: Canvas van Pixum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.