NOTD: O.P.I. If you moust you moust

OPI Roze

Ik was echt super excited toen dit kleurtje in mijn Beautybox zat. Ik hou van O.P.I.. Ik houd van Roze. Daarom duurde het ook niet lang tot ik deze kleur had geswatcht op mijn afgebroken nagels.

OPI if you moust swatch

En ik vind hem zo leuk!!! Lekker barbie roze. Ik vind hem geweldig. Echt een kleur die ik vaak draag. Lekker fel.

Op de foto draag ik trouwens twee laagjes. Dan dekt hij prima. Zelfs na één laagje ziet hij er al aardig uit, maar ik vind twee laagjes toch net altijd iets mooier. Het kwastje lakt ook heel prettig, zoals we van O.P.I. gewend zijn.

Ik vind de naam wel een beetje raar. De kleur heet namelijk ‘If you moust you moust’. Kan iemand mij vertellen wat ‘moust’ is? Zelfs google translate kent het niet 😉

De kleur blijft verder lekker goed zitten. Na drie dagen zat hij er nog volledig chip-loos op. Na die drie dagen haalde ik hem eraf, want ik wilde een andere kleur op. Het verwijderen ging trouwens ook goed. Soms heb je van die lakken waarvan je hele vingers rood/roze/blauw worden als je hem eraf haalt, maar dat was bij deze gelukkig niet het geval.

OPI If you moust you moust swatch

OPI Roze boven

Dan laat ik ook meteen maar even mijn hele O.P.I. stash zien. Het zijn er maar twee namelijk, haha.

OPI stash

Hoe cute 🙂

Fijne dag vandaag!

1 reactie op “NOTD: O.P.I. If you moust you moust

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.