Fake Beautyblender; Ebelin make-up ei

Ebelin ei droog

De Beautyblender, een befaamd product in de beautyindustrie. Dit kreng kost echter al snel €30,-. Het roze ei is bedoeld om make-up mee aan te brengen. Ik praat dan over foundation en concealer. Toen ik het Ebelin make-up ei zag; , moest ik hem proberen. Wie weet heb ik wel een heel goed alternatief in handen.

Ik vond de Beautyblender altijd maar duur. Dan moet je ook nog eens veel geld neertellen voor een zogenaamde reiniger en roze schuimpje gaat blijkbaar niet zo lang mee. Nee, ik ga niet zo veel investeren in zoiets tijdelijks.

Ebelin make-up ei

Ik kwam echter dit alternatief tegen in Duitsland bij de DM. Dit is een soort Duitse Kruidvat. Ebelin is hun eigen merk. Dit roze schatje kostte maar €2,49! Dat is niet eens een tiende deel van het origineel!

Ebelin make-up ei los

Ebelin ei droogEbelin Make-up ei; droog

Zo ziet het eitje eruit wanneer hij droog is. De Beautyblender moet je nat maken, deze dus ook.

Ebelin ei naatEbelin Make-up ei; nat

Het ei groeit wel een beetje, maar niet zo veel als ik had gedacht. Volgens mij wordt de Beautyblender groter. Precies kan ik het niet meten, want ik heb geen Beautyblender.

Let’s put it to the test! Ik heb mijn foundation en concealer met het eitje aangebracht. Ik heb eerst wat stippen foundation gezet en deze heb ik verdeeld met het make-up ei door middel van deppende ‘bouncy’ bewegingen. Dit is het resultaat:

Ebelin ei foundationAlleen foundation en concealer

Ebelin ei full faceFull face

Ik merk meteen dat ik meer foundation nodig heb, wanneer ik met deze spons werk. Het ei zuigt toch een deel op. Het effect vind ik wel erg natuurlijk ogen. Dat staat me wel aan. Ook voelt het heel lekker op mijn gezicht. Het ei is lekker zacht en het werkt gewoon erg prettig.

Ebelin ei vies

Na het aanbrengen is het make-up ei wel behoorlijk ranzig. Bah… Dat wordt schoonmaken!

Ebelin ei schoon

Hier zie je het schoongemaakte ei. Het ging eigenlijk nog best makkelijk. Ik heb hem gewoon gewassen met babyshampoo en warm water. Dit heb ik er gewoon een beetje overheen gewreven en ik heb de spons flink uitgespoeld. Hij is niet meteen vlekkeloos schoon, maar hij kan er wel weer mee door. Ook ziet hij er gewoon nog tiptop uit. Klaar voor de volgende make-up look en die daarna en die daarna.

Ebelin ei deppen

Ik vind deze neppe Beautyblender echt heel fijn. Ik vind het jammer dat ik hem niet kan vergelijken met het origineel, maar wie weet kom ik nog andere budget alternatieven tegen waarmee ik hem kan vergelijken. Deze versie van Ebelin is in ieder geval een dikke aanrader!

Ebelin is te koop bij DM is Duitsland.
Het Ebelin make-up ei kost €2,49

0 reacties op “Fake Beautyblender; Ebelin make-up ei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.