Golden Rose Jolly Jewels: 120

 

Golden Rose Jolly jewels 120

Ik had veel gehoord over Golden Rose Jolly Jewels! Dit zouden super dekkende glitterlakken moeten zijn. Normaal houd ik niet van glitterlakken, maar voor hiervoor maakte ik een uitzondering. Ik nam de Golden Rose Jolly Jewel in de kleur ‘120’

Wat ben ik blij dat Golden Rose zijn nagellakflesjes heeft veranderd. Want jeetje wat waren de vorige lelijk. Deze hadden een parelmoer mintgroene lop en waren niet om aan te zien. De gedrochten van mijn stash waren het.
De nieuwe flesjes vind ik mooi. De mooie zilveren dop, de vierkante vorm en de dubbele bodem. Ja ik vind ze wel leuk en fotogeniek!

Ik kon niet wachten toen ik hem kocht. Zou deze echt zo dekkend zijn? Volledig tegen mijn principes in lakte ik snel één nagel in de trein. Ik was toch een klein beetje teleurgesteld. Zo dekkend was hij helemaal niet. Toch was hij wel erg mooi. Daarom laat ik hem vandaag aan jullie zien over een andere lak heen.

Golden Rose Jolly Jewels en China glaze notd

Ik lakte hem over de China Glaze ‘fuchsia fanatic’ heen. Een mooie diep roze kleur.

Golden rose 120 swatch

Ik draag hem alleen op mijn ringvinger omdat ik een hekel heb aan glitterlak verwijderen (de reden waarom ik niet van glitterlak houd). Het duurt lang en het is een naar klusje. Ik vind de ‘ringvingertrend’ wel leuk, maar ik heb altijd geleerd dat je op één been niet kunt lopen. Ik vind één andere nagel ook een beetje zielig. Daarom lak ik mijn duim ook gewoon mee 🙂

Golden Rose swatch duim en ring

Golden rose swatch close

Hierboven zie je een close-up Er zitten verschillende tinten paarse, rode, zilveren glitters in in verschillende maten. Ik vind het er wel vrolijk uitzien. De glitters zijn allemaal zeshoekig van vorm.

De lak zelf is vrij dik, maar doordat de glitters vrij groot zijn is dit ook wel nodig. Het lakt niet vervelend, maar het droogt wel minder snel…

Golden Rose av

Golden Rose kost €4,- voor 10.8 ml.

1 reactie op “Golden Rose Jolly Jewels: 120

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.