Mijn iPhone hoesjes

IMG_7242

Een van de leuke dingen aan een iPhone vind ik de hoesjes die er te koop zijn. De een is nog leuker dan de ander. Ik vind het super leuk om deze uit te zoeken en om ze af en toe om te wisselen. Vandaag laat ik jullie de hoesjes zien die ik heb.

Al mijn hoesjes komen van de website dealextreme.com. Hier hebben ze echt duizend hoesjes. Voor elk wat wils. Soms zie ik op deze site door de bomen het bos niet meer, maar ik kom toch altijd leuke exemplaren tegen. Ze kosten hier ook bijna niets. Voor een paar dollar heb je al een leuk hoesje!

IMG_6981

Dit is het eerste hoesje wat ik had en dat is te zien. Hij is flink beschadigd. Hij is eigenlijk vrij simpel maar ik vind hem toch chique. Een beetje bling, maar niet te veel. Ja, deze vind ik precies goed. Nu heb ik hem helaas niet meer om mijn iPhone zitten omdat er echt al hoekjes af zijn gebroken.

IMG_6985

Ik heb echt wat met strikjes. Ik weet niet precies wat, maar ik vind ze leuk. Dit hoesje vond ik dan ook super schattig. Een nadeel; die pareltjes en strikjes vliegen er al af als je ernaar kijkt. Geen aanrader dus.

IMG_6983

Wat jullie misschien niet weten is dat ik aan ballet doe. Ik gaf ook altijd balletlessen aan kinderen. Dit hoesje vond ik super mooi en past helemaal bij mij. Hij is alleen niet heel praktisch, want je kan hem niet meer plat leggen. Maar hij is zó mooi!

IMG_7236

Als laatste heb ik deze; het Lifewithme.nl logo! Ik was helemaal enthousiast toen ik deze tegenkwam. Hoe cool is deze! Ook niet super praktisch door de gigantische strik, maar als je hem neerlegt heb je een soort standaard. Je iPhone ligt een klein beetje schuin en dat is eigenlijk wel prettig. Maar in je broekzak ofzo is dit vreselijk irritant.

IMG_7240

Alle hoesjes die je hierboven zien zijn hardcases, behalve de laatste. Dit is een siliconen hoesje (roze met witte strik). Ik vind hard-cases toch fijner. Ik heb het idee dat dit beter beschermt tegen krassen en dergelijke.

Deze hoesjes zijn allemaal voor een iPhone 5, maar er zijn er ook nog genoeg te krijgen voor de 4/4S.

Geniet van jullie Pinksterweekend!

2 reacties op “Mijn iPhone hoesjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.