NOTD: China Glaze Fuchsia Fanatic

China Glaze Fuschia fanatic

Mijn favoriete kleur voor op mijn nagels is zonder twijfel roze (duh, roze is sowieso mijn lievelingskleur). Ik was al tijden op zoek naar een mooie fuchsia kleur die niet te schreeuwerig was. Toen ik deze kleur van China Glaze Fuchsia Fanatic zag, was ik meteen verliefd en moest hem wel meenemen.

De kleur is echt heel erg mooi diep roze. In bepaald licht lijkt hij bijna rood, maar dat is hij echt niet. De kleur was sowieso vrij moeilijk vast te leggen op foto, maar ik heb het geprobeerd. Ik heb dan ook maar heel veel foto’s toegevoegd.

China Glaze fuchsia fanatic swatch een laagje

Hier zie je een laagje. Eigenlijk dekt hij al perfect! Ik zou zo best de deur uit durven. Toch zie ik nog een klein wit laagje bij mijn ringvingen (je bent een perfectionist, of je bent het niet…) dus ik heb toch nog maar een tweede laagje toegevoegd. Op deze foto komt de kleur ook heel goed over, zoals hij in werkelijkheid is.

China Glaze fuchsia swatch

Op deze foto zie je goed hoe glanzend de kleur is. De finish is wel echt heel erg creamy en de dekking is super, maar anders zou dit bijna een jelly lakjes kunnen zijn.

China glaze fuchsia swatch donkerSwatch met flits; twee laagjes

China glaze fuchsia fanatic zonder flitsSwatch zonder flits; twee laagjes

Haha op die onderste foto lijkt het net of de lak beschadigd is, maar het is gewoon weerspiegeling 😉

De lak lakt trouwens echt super lekker. Er komt wel veel lak van het kwastje, maar probeer met dunne laagjes te lakken. Ik vind de kleur echt super mooi. Dit is een kleur die ik het liefst elke dag zou dragen. Prachtig!

Hij blijft trouwens prima zitten. Ik merk dat dit vooral afhankelijk is van de staat van mijn nagels. Wanneer mijn nagels sterk zijn, blijft mijn nagellak langer zitten. Op dit moment gaat het vrij goed met mijn nagels.

China Glaze Fuchsia Fanatic kost ongeveer €7,95 voor 14 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.