Movie Me: Flight, De verbouwing en meer…

Het is weer tijd om een aantal films te reviewen! Ik ben zelf geen super grote film fanaat, maar ik vind het wel leuk om er af en toe een te kijken. Dat doe ik dan ook wel eens. Ik ga jullie vandaag vertellen wat ik van de films ‘alles is familie’, ‘flight’, ‘extremely loud and incredibly close’, ‘de verbouwing’, en ‘love wrecked’ vind. Houd je vast.

Alles is familie

Deze film komt uit 2012. Hij gaat over de familie Rover. De familieleden hebben allemaal ongeveer hun eigen verhaallijn, waardoor het lastig is te zeggen waar de film over gaat. Ik heb ‘alles is liefde’ nooit gezien, maar heb deze toch gekeken in het vliegtuig, bij gebrek aan beter. Ik vond de film niet eens zo heel slecht. Ik had er totaal niets van verwacht, maar hij viel me enorm mee! Ik vond de verhaallijnen best interessant. Het leek een beetje op een ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ film, maar dat vind ik, als trouwe kijker hiervan, totaal niet erg! Ik kan deze film dus best wel aanraden.

Extremely Loud and Incredibly close

Van deze film had ik juist wel heel veel verwacht. Hij gaat over een jongetje, wiens vader is overleden bij de ramp op 9/11. Het jongetje is nogal avontuurlijk ingesteld en heeft in zijn hoofd gehaald dat zijn vader heb een geheime boodschap heeft achtergelaten. Hij gaat hiernaar op zoek.
Deze film viel me vooral op het begin enorm tegen. Er zat gewoon geen tempo in het verhaal. De film duurt ook ongeveer drie uur. Ik had de hoop dus bijna opgegeven dat dit een goede film zou gaan worden, maar het einde vond ik daarentegen nog vrij verrassend (ik ga niks verklappen!). Hierdoor is mijn mening niet zo negatief als ik in eerste instantie dacht. Ik vind hem dus wel oké. Ik zal hem niet snel nog een keer kijken, maar hij is niet super slecht.

Love Wrecked

Jeetje, wat een budgetfilm is dit zeg! Hij gaat over een meisje wat verliefd is op en popster. Ze belandden samen op een ‘onbewoond eiland’. Als het meisje merkt dat het eiland eigenlijk helemaal niet onbewoond is en ze vlakbij hun resort zitten, houdt ze dit geheim om zo haar liefde te kunnen veroveren.

Ik vond de film echt vreselijk. De special effects zijn geen special effects te noemen, de verhaallijn is te slecht, het einde is voorspelbaar en er wordt slecht geacteerd. Als klap op de vuurpijl is de knappe popster niet eens knap. Nee, ik heb werkelijk geen goed woord over voor deze film. Kijk hem alsjeblieft niet, want het is zonde van je tijd.

Flight

Flight is een vrij recente film uit 2012. Het gaat over een piloot die een noodlanding moet maken met zijn vliegtuig. Er zijn een aantal mensen overleden, maar uit simulaties blijkt dat niemand het beter had kunnen doen. Er zouden dan geen enkele overlevenden zijn. Toch wordt hij niet ontvangen als een held wanneer blijkt dat hij alcohol had gedronken tijdens de vlucht.

Ik had super veel verwacht van deze film met Denzel Washington. Ook omdat hij maar liefst twee Oscar nominaties op zijn naam heeft staan. Hij leek me super interessant. Soms houd ik wel van een goede drama film. Hij viel me echter wel een klein beetje tegen, vooral dat hij zo langdradig was. Ook het einde vond ik niet bijzonder, waardoor ik het een beetje zonde vond van mijn tijd. Ik vind het een aardige film, maar hij is niet geweldig.

De Verbouwing

Nog meer Hollands glorie in deze Movie Me. ‘De verbouwing’ is een film naar een boek van Saskia Noort. Ook deze film keek ik in het vliegtuig. Hij gaat over een getrouwde vrouw die verliefd wordt op een andere man. Als het niet zo goed gaat met haar relatie en met haar bedrijf, zal de man haar wel ‘helpen’. Hij blijkt toch echter andere plannen te hebben…

Toen ik de film keek, bedacht ik me opeens dat ik dit boek had gelezen. Ik was niet weg van het verhaal en vond het een beetje ongeloofwaardig allemaal. Ik vond de film wel beter dan het boek. Verrassend, want meestal is het andersom. Verder was het wel een spannende film. Ik heb hem wel met plezier gekeken. Niet slecht dus!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Hebben jullie nog film tips voor mij? Laat ze achter bij de comments!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.