FOTD: Wet ’n Wild

Wet 'n Wild oogschaduws

Laatst liet ik jullie wat prachtige producten van het merk Wet ’n Wild zien. De swatches zagen er erg goed uit vond ik en ik maakte een lentelook met vooral het groene oogschaduwpalette. Natuurlijk verdienen de andere producten net zo veel aandacht, want ze zijn ook zeker erg mooi. Vandaag dus een look met de Wet ‘ Wild Mega Glow en het I-Sparkle palette in de kleur ‘Desert’.

Wet 'n wild mega glow

Laat ik beginnen met dit product. Het ging namelijk een lichtelijk klein beetje mis met deze kleur:

Wet 'n wild look clown

Haha oeps! De Mega Glow had iets meer pigment dan ik had verwacht. Ik leek dus al snel op een clowntje… BLENDEN!!!

Nadat ik dit heb gedaan ziet het er een stuk beter uit. Wel oppassen met deze bronzer dus.

Wet 'n Wild look front

Hierboven ziet de bronzer er iets gezonder uit.

Wet 'n Wild i sparkle desert

Wet 'n Wild look oog

De ooglook is vrij simpel. Ik heb de lichtste kleur (de lichtroze in het midden van het bloemetje) aangebracht onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Ik vind dit zo’n mooie highlighter! Vervolgens bracht ik de lichtbruine kleur (in het palette is dit de ‘achtergrond’) aan op het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid. De donkerdere bruine kleur (de grote bloem) op de buitenste helft en de groenige (kleine bloem) in mijn crease.Het resultaat is een super super natuurlijke look. Om het iets pittiger te maken zette ik een eyeliner, die net echt mee wilde werken vandaag. Ach ja.. dat soort dagen heb je er ook tussen zitten. En natuurlijk gebruikte ik een klein beetje mascara.

Wet 'n wild look full face

Op mijn lippen draag ik een natuurlijk kleurtje van Mac. Namelijk de Viva Glam V.

Wet 'n Wild look side

Dit is het resultaat. Ik vind het wel netjes en clean. Een mooie everyday look 🙂

Fijne dag vandaag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.